2777
2789
عنوان

رانندگی

144 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

من به شدت از رانندگی میترسم ، تصمیم گرفتم برم کلاس رانندگی

امروز جلسه اول شهریم بود، اطلاعات هم صفر صفر بود درباره رانندگی.

مربیم که خیلی بداخلاق بود ، یعنی اومد یه پنج دقیقه دنده توضیح داد و گفت راه بیفت بریم ، منم خب اولین بارم بود راحت نبودم با کلاچ، حتی قبلشم بم اموزش نداد.

همشم میگفت خیلی  کلاچ ت بده ، هنرجوها دیگه م نمی‌دونم جلسات اول فلان میکنن بیثار میکنن.

منم برده بود یک جا شلوغ من داشتم سکته میکردم

افزایش دنده تا چهار، و کاهش دنده یادم داد تو اون قسمت ها زود یاد گرفتم ولی با کلاچ مشکل داشتم یکدفعه تند ول میکردم. تا اشتباه میکردم سرم غر میزد و اصلا اعتماد به نفسم تخریب کرد کامل.یکجوری از من توقع رانندگی داشت که انگار سالهاست رانندم، حتی کنترل فرمان هم بم یاد نداد فقط ایراد میگرفت.

بعدم اومدم نیم ساعت با ماشین شوهرم تمرین کنم

اونم که کلا یک دور دیگه تخریبم کرد که چرا دنده اینجور میکنی چرا گاز نمییدی، گفتم بابا اینجور آموزش داده بم‌

خیلی روحیه م داغونه، کاش نرفته بودم کلاس

فکر نکنم هیچ وقت بتونم یاد بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو أموزشگاه بگو میخوام مربیمو عوض کنم به دلیل اخلاق بدش و مدارا نکردن با هنرجو

بگو من اگه راننده بودم که چرا می اومدم ۷ میلیون بدم به اموزشگاه؟

با توپ پر برو یه کاری کن اخراجش کنن

من دقیقا همین کارو با مربی غرغرو آشغالم کردم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مربی ات رو بدون رو دربایستی عوض کن چون داری پول میدی البته که اکثرا همین اندهییییییچ وق ...

یعنی همه شون انقد بد اخلاقن؟

از وقتی نشستم تا اخرش داشت ازم ایراد میگرفت

چیزی یاد نداده توقع داشت بلد باشم

برو أموزشگاه بگو میخوام مربیمو عوض کنم به دلیل اخلاق بدش و مدارا نکردن با هنرجوبگو من اگه راننده بود ...

جدی جواب میده؟

گفتم جلسه بعدم برم اگه دیدم اینجوریه عوض کنم

منو برده یه جا شلوغ اصلا توقعات عجیب غریب داشت ازم

جدی جواب میده؟گفتم جلسه بعدم برم اگه دیدم اینجوریه عوض کنممنو برده یه جا شلوغ اصلا توقعات عجیب غریب ...

بله جواب میده

من رفتم اعتراض کردم و گفتن شما چندمین نفری هستین که نسبت به این اعتراض دارین و عذرشو خواستن که بره پی کارش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
جدی جواب میده؟گفتم جلسه بعدم برم اگه دیدم اینجوریه عوض کنممنو برده یه جا شلوغ اصلا توقعات عجیب غریب ...

ببخشیدا مربیت یه خر بود

منو تا جلسه ۴ جای شلوغ اصلا نمیبرد 

تو ۴ جلسه تقرزبا همه چیز و یادم داد بعد یواش یواش رفتیم جای شلوغ

روز اول با  دنده ۴ رفتی؟؟؟؟

جل الخالق

مربیت رو عوض کن

تا وقتی کامل مسلط نشدی پشت هیچ ماشینی جز همون ماشین آموزشی نشین

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه