2777
2789
عنوان

چرا من اینجوری شدم

68 بازدید | 6 پست

حس میکنم قیافم خیلی زشته(با اینکه قیافه معمولی رو به بالایی دارم)

حس میکنم به چشم همه زشتم

حس میکنم هیچ وقت هیچکس منو نمیگیره 

همش گریه میکنم بخاطر اینکه هیچ دستاوردی ندارم 

دخترای دانشگاه رو که میبینم همه عملی و خوش تیپ و پولدار

ولی من خیلی معمولیم با خانواده متوسط رو به پایین

خسته شدم دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت چندانی با هم نداریمکدوم دانشگاه و چه رشته ای میخونین؟

هوف خسته شدم بخدا از بس دختر خوشتیپ و عملی دیدم

عملاً من پیششون هیچی ام

پسرا حق دارن سمت دخترای عادی نیان

آزاد حقوق 

هوف خسته شدم بخدا از بس دختر خوشتیپ و عملی دیدمعملاً من پیششون هیچی امپسرا حق دارن سمت دخترای عادی ن ...

اولا دانشگاه آزاد این چیزا عادیه

خودتو نباز

قبل از همه چیز لفظ عملی قشنگ نیست ما تو زندگی بقیه نیستیم و نمیدونم واسه چی عمل کردن یا... پس به ما ارتباطی نداره و بار خیلی منفی داره این کلمه

بعدشم اونایی که دیگه خیلی عمل کردن و واقعا هیچ جای بدنشون مال خودشون نیست هم فک کردی پسرا واسه ازدواج میخوان مخصوصا که تو میگی پولدار هم هستن و پسرای این دوره زمونه پول‌پرستن به شدت

ادامه تحصیل بده و توی دانشگاه آزاد هستی عب نداره بیشتر و بیشتر بخون تا یه شغل خوب گیر بیاری و بعدش همه چی درست میشه 

اولا دانشگاه آزاد این چیزا عادیهخودتو نبازقبل از همه چیز لفظ عملی قشنگ نیست ما تو زندگی بقیه نیستیم ...

باختن که چه عرض کنم خودمو نابود کردم

نه من نمیگم چرا عمل کردن،اتفاقا خیلی خوشگلن

من میگم من چون خیلی ساده ام کسی نمیاد سمتم 

مرسی از راهنماییتون

باختن که چه عرض کنم خودمو نابود کردمنه من نمیگم چرا عمل کردن،اتفاقا خیلی خوشگلنمن میگم من چون خیلی س ...

ولی خدایی 

این یه توصیه است

افکار خیلی تاثیر دارن

کائنات دقیقا چیزی رو که تو روش فکوس کردی جذب میکنن

اگه فک کنی زندگی قشنگی داری و تو واقعا عالی هستی و خودتو دوست داشته باشی بهت قول ۹۰ درصدی میدم همه چی عااالی میشه 

افکار خیلی مهمن و کسی ک روشون کنترل داشته باشه موفقه