2777
2789

خانمان سوز هستند ؟

بعضی کامنت ها و راهنمایی های اینجا رو که میخونم

هم تعجب می‌کنم از حرفی که طرف میزنه

هم از استارتری که دنبال راهنمایی این شکلی هست

بعضی راهکارها انجام دادنشون تاوان سنگینی داره ....

البته که خودم قبلا از یکی از کاربرهای اینجا راهنمایی گرفتم

ولی خب من دقیقا میدونستم دارم از کی و با چه طرز فکر و چه شخصیتی راهنمایی می گیرم..... خدایی هم حرفش بهم کمک کرد، بعدا یه بار برعکس حرف اون انجام دادم همین شش ماه پیش .... دیدم که چقدر اشتباه بود کارم!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماجان باز کاربرها رو نقد کردی

😂😂😂 امروز دو تا نظر دیدم یکی از یکی بدتر 😂

تازه استارتر یکیش به طرف میگفت زنگ بزنم یا حضوری بهش این حرف رو بزنم ؟ 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

علاوه بر نظرات حتی موضوعات تاپیکا هم کودکانه شده انگار ۵۰ درصد سایت زیر ۱۸ سالشونه

آره باهات موافقم اینو

خیلی زیاد 👌👍

ب نظرم اینجا فقط واسه این خوبه ک درد و دل کنی و تخلیه شیچون ب دوستی اشنایی دردو دل کنی خطره

نه اتفاقا برای تخلیه و درد دل کردن هم خوب نیست

حداقل برای من احساس امنیت نداره

چون اختیار مطالبم به محض انتشار دیگه با من‌نیست ..... نمیتونم برای ویرایش یا حذفش تصمیم بگیرم، یا حتی تضمینی باشه که این کاربری رو به دلایل مسخره از دست نخواهم داد (از نظر دسترسی به مطالب و درد دل هام این کاربری مهمه .... وگرنه که هیچی)

وبلاگ برام امن تر بود

که مال خیلی سال پیش هست

😐😂😂

قبلا برخوردی داشتیم‌با هم؟