2777
2789
عنوان

قبول دارید نود درصد توصیه های اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست
اسی امضات عالیه

مرسی

آره قشنگه

ولی مال وقتیه که تازه این کاربری رو زده بودم

از اکانت دکتر کریمی روانشناس برداشتم

دیگه اون آدمی که اینو تو امضاش نوشت نیستم 🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آره این رفتار رو دیدمخیلی زیاد به قصد سرکوفت اگر باشه رفتار پر از عقده ای هستاما گاهی برای نظر تو یه ...

یادمه یه کاربر درمورد دوس‌ پسرش پرسید هنوز جدا نشده بود یعنی متاهل بود نمی گم حالا چه کاربری من یکم نصیحتش کردم من باب همجنس بودن برگشت بهم گفت حلالت نمی کنم رفت گشت توتاپیک گشت که من گفتم نامزدم کیست بیضه گفت فک کردی به کی شوهر کردی بایه خواجه ازدواج کردی دیگه منم سکوت کردم یکی بود تاپیک زده بود دختر داره جداشده می گفت می خوام بامجرد ازدواج کنم طرف ازمن خوشش اومده گفتم هرکی که ازطرف خوشش بیاد برای ازدواج نیست گفتم یکم حواستو جمع کن کیو وارد زندگیت می کنی چون تویه دختر داری رفت گشت برگشت هزار تافوش داد آره توکه دختر داری چرا بامجرد ازدواج کردی حالا برای من بد می شه بامجرد ازدواج کنم بازم سکوت اختیار کردم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه بعضی از افراد هم علی رغم سنشون اصلا پخته نیستند... همه جور ادمی با هرفرهنگ و طرز فکری اینجا ...

درسته عزیزم

یادمه یه کاربر درمورد دوس‌ پسرش پرسید هنوز جدا نشده بود یعنی متاهل بود نمی گم حالا چه کاربری من یکم ...

اصلا عصبانیت ها و پرخاش های اینجا رو خیلی وقت ها نمیتونم هضم کنم

چند روز پیش یکی تاپیک زده بود 

خیلی آروم یه چیزی نوشتم که واقعا هم بد نبود (در واقع به یکی دیگه گفتم چقدر منطقی هست و ...)

این خانم‌برداشت رکیک ترین فحش ها رو نوشت (ک دار و حتی به مادر ! ) برای من و اون یکی ....

به نی نی یار پیام دادم، خیلی ریلکس جواب داد حذف شد

گفتم ممنون ولی مشکل من صرفا پاک شدنشون از سایت شما نبود.... الان با این کاربر که این فحش ها رو داده چه برخوردی شده؟

هیچی جواب نداد

اون خانم هم امروز دیدم تاپیک زده دوباره و این چند روز هم‌تاپیک زده

اینجا یک جایی هست که حق حرف زدن در مورد عقیده ات یا حتی ساده ترین اخبار و روزمره های زندگی در کشورت رو نداری 

اما به وقت فحش خوردن باید تو صبور باشی

و کلا فحاش ها اینجا بهشون خوش می گذره .... دیگه چقدر فحش بدن تا یه کاربری ناقابل تعلیق بشه برای چند روز

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ادما تغییر میکنن...چندسالته؟

بالای سی هستم

مشخص نیست ؟ 😅

شما چطور ؟

اصلا عصبانیت ها و پرخاش های اینجا رو خیلی وقت ها نمیتونم هضم کنمچند روز پیش یکی تاپیک زده بود خیلی آ ...

گلم ما انسانیم دورازجون حیوان نیستیم من بخوام جواب فشی که داده روبدم فردا روزی کاربریشو ببینم ازخودم خجالت می کشم چرا همچین کردم شاید اون ازروعصانیت یه چیزی گفته درکل من فوشای اینجا رو یه جوری جواب می دم که انگار من فوش نشنیدم 

گلم ما انسانیم دورازجون حیوان نیستیم من بخوام جواب فشی که داده روبدم فردا روزی کاربریشو ببینم ازخودم ...

خیلی صبوری واقعا

من بدم میاد از فحش 😅

آخه تو حالت عادی هم خیلی حرفها رو نمی زنیم ما 

یا یکی بددهن باشه باهاش دیگه ارتباطمون قطع میکنم یا کم میکنم

خیلی صبوری واقعامن بدم میاد از فحش 😅آخه تو حالت عادی هم خیلی حرفها رو نمی زنیم ما یا یکی بددهن باشه ...

آره عزیزم منم توزندگیم کسی که بخوادبیاد رواعصابم کات می کنم حتی اگه خواهرم باشه ولی خوب اینجا مجازیه خوب نیست دل بشکنیم من پشت گوشی ازحال طرف خبر ندارم که شاید دلش ازجایی پره می خواد خودشو اینجا خالی کنه وکل دوس ندارم دل کسی بشکنه یکی دلش ازم بکشنه یاازحرفی که زدم ناراحت شه شب نمی تونم بخوابم 

آره عزیزم منم توزندگیم کسی که بخوادبیاد رواعصابم کات می کنم حتی اگه خواهرم باشه ولی خوب اینجا مجازیه ...

🌹❤️