2777
2789
عنوان

قبول دارید نود درصد توصیه های اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست

می دونی چیه گلم اینجا از بچه ۹ساله هست تا ۵۰.۶۰ساله خوب طبیعیه تجربه وعقل ۵۰ساله بیشتر از ۹ساله ست باید نظرات وخوند وفکر کرد بعد تصمیم گرفت مام نمی دونیم پشت این کاربریا یه شخص ۹سالست یا ۵۰ساله آیا متاهله یا نه که درمورد زندگی زن وشوهری نظر می ده

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

عجباا

بلی

عجبا 😂

تکیه کلام این روزا ی من شده عجب ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم اینجا فقط واسه این خوبه ک درد و دل کنی و تخلیه شیچون ب دوستی اشنایی دردو دل کنی خطره

دقیقا آخه برای اونم یه سریا اینقده عقده دارن ناچیزی می شه فوری می رن توتاپیکات می چرن یه چیزی پیدا می کنن می کوبن توسرت

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

می دونی چیه گلم اینجا از بچه ۹ساله هست تا ۵۰.۶۰ساله خوب طبیعیه تجربه وعقل ۵۰ساله بیشتر از ۹ساله ست ب ...

بله

پس نتیجه می گیریم حرف من درسته🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

فکر کنم تو یکی از تاپیک های قبلیت..کمی نزاع نمودیم

اگر تاپیک من بوده که حق با من بوده پس 😂

اوکی 

ب نظرم اینجا فقط واسه این خوبه ک درد و دل کنی و تخلیه شیچون ب دوستی اشنایی دردو دل کنی خطره

همون درد دلم کنی یه عده همونارو به رخت میکشن همه جور ادمی اینجا هست... پشیمونت میکنن. یا مثلا اینایی که صرفا چون با کسی مخالفن میرن تاپیکاشو زیر و رو میکنن مشکلاتشو میزنن تو سرش... از خداهم نمیترسن...

Intj- 

دقیقا آخه برای اونم یه سریا اینقده عقده دارن ناچیزی می شه فوری می رن توتاپیکات می چرن یه چیزی پیدا م ...

آره این رفتار رو دیدم

خیلی زیاد 

به قصد سرکوفت اگر باشه رفتار پر از عقده ای هست

اما گاهی برای نظر تو یه تاپیک ، آدم نیاز داره بدونه شرایط اون شخص چیه واقعا ... به قصد سرکوفت نباشه به نظرم اوکیه 😂

در کل کار امنی نیست اصلا ....

می دونی چیه گلم اینجا از بچه ۹ساله هست تا ۵۰.۶۰ساله خوب طبیعیه تجربه وعقل ۵۰ساله بیشتر از ۹ساله ست ب ...

متاسفانه بعضی از افراد هم علی رغم سنشون اصلا پخته نیستند... همه جور ادمی با هرفرهنگ و طرز فکری اینجا هست... یه بار یکی از کاربرهای همین جا، یه سوال ساده پرسیده بودم اما دلمو شکوند...  منم محترمانه جوابشون رو دادم اما روی رفتار نادرستشون اصرار داشتن متاسفانه... کسی چه میدونه، شاید این کار سبکشون میکنه.. فکر نمی کنم ادم نرمال و پخته بره تو تاپیکهای دیگران و به جای راهنمایی عقده های درونی ش رو تخلیه بکنه...

Intj- 

اینجا کاربرهای خوب هم داره ولی خیلی کم به چشم میاد.

بعضی از راهنماییهای اینجا، خصوصا اگه مشکل با شوهر یا جنس مذکر باشه، باعث بدتر شدن زندگی میشه. اونایی که این راهکارها رو میدن معلوم نیست خودشون زندگی موفقی دارن یا نه.

اینجا کاربرهای خوب هم داره ولی خیلی کم به چشم میاد.بعضی از راهنماییهای اینجا، خصوصا اگه مشکل با شوهر ...

آره دقیقا

به نظرم آدم وقتی راهنمایی میخواد از همون دو سه نفری که اینجا از روی کامنت هاشون شناخته، فقط از همونا بپرسه 

راهنمایی خواستن از افرادی که نمیدونی خودشون تو چه شرایطی هستن اصلا کی و چند ساله هستن.... خیلی اشتباهه