2777
2789
عنوان

یه سری از کاربرای اینجا عملاً جوکن

736 بازدید | 57 پست

احتمالاً خودتون هم متوجه شدین که یه سری از کاربرا که فاز "معروف" بودن پیدا میکنن، بعد یه مدت تاپیک میزنن که آره من دیگه اینجا نمیمونم و برای همیشه میرم و.. (برو فانوصاً، تاپیک زدنت چیه)

حالا بماند که یه سری از کاربرای عجیب تر از خودش میان براش تاپیک میزنن و کلی ابراز ناراحتی میکنن بخاطر نبودش (😂)

ولی حالا بعضی از اون کاربرای متوهم وقتی میبینن که کسی برای رفتنشون اهمیت نداده، بعد یه مدت سر و کلشون تو تاپیکا پیدا میشه (برادر تو که میخواستی بری)؟ 😂

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا کی؟  

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

شاید باورت نشه

من اصلا نگاه نمی کنم تاپیک کیه

اسم اسی چیه نام کاربریش چیه

ولی این مدل تاپیک ها دیدم، برام عجیب بود چه حوصله ای دارن بعضیا که می شینن شناسایی می کنن خخ

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

شاید باورت نشهمن اصلا نگاه نمی کنم تاپیک کیهاسم اسی چیه نام کاربریش چیهولی این مدل تاپیک ها دیدم، بر ...

یه سریا خیلی اینجارو جدی گرفتن. 😂

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

اونجایی ک هعی تاپیک میزنن واس هم دیگه ک بگن فلانی بهترینه. خب بهترنیس همون حرفت ت پیوی ب خودش بگی؟ م ...

من هم همین احساس رو دارم، "کمبود توجه"

دهنتو🤣🤣ولی اینایی که خداحافظی میکنن ولی برمیگردن فازشون چیه خداییی

فقط یه آدم بیکارن. 😂

آفرین دقیقا

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

اصلا تابلو نیس منظورم کیه اسی جان😃

ولی امیدوارم اینجارو کسی جدی نیگره ک این همه غرقش ش و واکنش داشته باشه 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام