2777
2789
عنوان

یه سری از کاربرای اینجا عملاً جوکن

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 57 پست
یسری گفتن دروغ گفته

خب چطور ثابت کردن دروغ می‌گفته ؟؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چک میکنن ببینن کسی دربارشون تاپیک زده یا نه. 😂

فاز معروفی دارن 

اکثرا توی دنیای واقعی نتونستن توجه هارو جلب کنن اینجا ولی همه میشن گنده لات

💙                                                                   

من اعتقادم اینه کسی که مدت طولانی تو سایت بوده نمیتونه از این سایت بره 

شاید با کاربریشون دیگه کامنت و تاپیک نزنن اما خاموش میان میخونن 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

خب چطور ثابت کردن دروغ می‌گفته ؟؟

من چون نمیشناسمشون نمیدونم قضیه ش چطور شد فقط تاپیکی ک گفتن فیکه رو دیدم اونم چون صرفا پربازدید شد

💙                                                                   

من چون نمیشناسمشون نمیدونم قضیه ش چطور شد فقط تاپیکی ک گفتن فیکه رو دیدم اونم چون صرفا پربازدید شد

میتونی تگم کنی ؟

اصلأ بهش نمی‌خورد فیک باشه 

نصف تاپیکاش عکس و اثبات بود 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

اولاً من وقتی این رو نوشتم منظورم یک نفر نبود و خیلی کاربرای اینطوری دیدم و مخاطبم اونا بودن، حالا ا ...

کلا متنو بد متوجه شدی دلبر

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام