2777
2789

تا الان کسی حقتونو خورده بعدش تاوان بده؟ یا بهتون بدی کنه بعد تاوانشو بده؟

من پرسیدم از بعضیا

یسریاشون گفتن اره تاوان دادن دقیقا همون شکل

یسریا هم گفتن اونایی که بهمون بدی کردن خوشبختن و تاوان ندادن(شاید هنوز، شایدم اون دنیا)

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

من اون سری دومم ک هیچوقت نبخشیدم و هیچوقتم تاوان پس نداد

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اون بهم بدی کرد اما کارمای کار خودم بود چون دقیقا همین بدی و به ینفر دیگه کرده بودم بخاطر همین من بخشیدم و بیخیال شدم کلا که چیشده و چی نشده بهش 

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون سری دومم ک هیچوقت نبخشیدم و هیچوقتم تاوان پس نداد

ولی مطمئن باش بلاخره تاوان میدن

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

هر روز خوشبخت تر از دیروز به قول دوستمون

نه مشکل مالی

نه جسمی 

نه روحی

زندگی بدون دغدغه و شاد

هر روز تو‌خونشون شادیه

با این همه ظلم که بمن کرده 

ناگفته نماند بمن فقط ظلم نکرده

کلا آدم بدجنس و بد ذاتیه

ولی مطمئن باش بلاخره تاوان میدن

دیگه کی .بهترین سالای عمرمو با غصه وگریه سر کردم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

هر روز خوشبخت تر از دیروز به قول دوستموننه مشکل مالینه جسمی نه روحیزندگی بدون دغدغه و شادهر روز تو‌خ ...

وای وای وای چرا مشخصات طرف منو گفتی بخدا ک همینه 

هر روز خوشبخت تر از دیروز به قول دوستموننه مشکل مالینه جسمی نه روحیزندگی بدون دغدغه و شادهر روز تو‌خ ...

بلاخره تاوان میده

مگ میشه خدا از بعضیا تاوان بگیره از بعضیا نه؟

دیگه کی .بهترین سالای عمرمو با غصه وگریه سر کردم

💔💔متاسفم

عیب نداره خدا حتما یجایی این گریه تورو برات جبران میکنه و اون هم تاوان میده

وای وای وای چرا مشخصات طرف منو گفتی بخدا ک همینه

بعضی وقتا میگم خدایا من هیچی ولی صدای اون یکیا رو هم نمیشنوی که بهشون بدی کرده😞

فقط میخوام این دنیا ببینم چی به سرش میاد اون دنیا به چکارم میاد

بلاخره تاوان میدهمگ میشه خدا از بعضیا تاوان بگیره از بعضیا نه؟

فعلا که از این نگرفتهبه اولین کسی که من خبر دارم ظلم کرده ۲۶ سال پیش بوده تا الان یعنی خدا نمیخواد جوابشو بده هر چی هم میگم خدایا واگذارش کردم به خودت

یه خوشبختی دیگه بهش اضافه میشه دیگه گفتم به خدا هم واگذار نکنم چون واسش خیر و برکت میشه

💔💔متاسفمعیب نداره خدا حتما یجایی این گریه تورو برات جبران میکنه و اون هم تاوان میده

🫂🫂 منو تو همو نمیشناسیم اما درکم کردی تاسف خوردی.

کاش یکبار میگفت متاسفم بخاطر کاری ک با دلت کردم 

بخدا میبخشیدمش.ممنونم .💜🙏امیدورام 

🫂🫂 منو تو همو نمیشناسیم اما درکم کردی تاسف خوردی.کاش یکبار میگفت متاسفم بخاطر کاری ک با دلت کردم ب ...

اونا خودشون رو مقصر نمیدونن که انقد دور برداشتن

بنظر خودشون بهترینن