2777
2789
عنوان

دلم برااون خانومه که سه تابچه داره سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 58 پست

با بچه دار شدن بدون  آینده نگري  و از روی بی خیالی مخالف هستم  بچه  اسباب بازی نیست  که برای سرگرمی خودمون به دنیا بیاریم  یا  وسیله ی رزق و روزی ما هم نیست 

ما در مقابل به دنیا آوردن هر بچه ای تا  زمانی که خودش مستقل بشه رو باید ساپورت کنیم  حتی براي شغلش هم بتونیم سرمایه گذاری کنيم 

منتها  خب  اگر کسی از بچه دار شدن شما متضرر نشده  یعنی کمک مالی ازش نخواستید  و یا آه  و ناله نکردید پیشش دلیلی نداره نظر بده

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا اینجورین؟؟؟ چرا زنای اطراف من اینجور نیستن؟! یه جوری میگی سه تا بچه انگار زیاده😐 این به کنا ...

زنداییم تقریبا تو سن ۳۷ ۳۸ سالگی بچه سومش بدنیا آورد با بچه های دیگش اختلاف سنی زیاد داره ، یکی درومد مثلا طوری که به در بگه دیوار بشنوه گفت `نمیدونم چه خبره بعضیا سه تا سه تا بچه میارن اونم سر پیری!` زنداییم هم مثل خودش بلافاصله گفت `آره آدم نباید بزاره سنش بره بالا من که گفتم تا جوونم سومی هم بیارم به حرف هرکس هم که گفت نه گوش نکردم آخه میدونی گربه دستش به گوشت نمی‌رسه میگه پیف بو میده😏` 

قشنگ ترکوندش.... 🥲

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

اونا خیلی بی ادبن به اونا چه مربوطه تعداد بچه های شما ؟؟؟؟ من بودم همونجا جوابی میدادم از شرم دیگه ر ...

عزیزمی میگم اصلا ازرونمیره مستقیم غیرمستقیم گفتم به شوهرمم میگه شوهرم سرخ وسیاه میشه ولی اون ازرونمیره که

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
چه جوابی بدم وقتی خودش میدونه ناخواسه بود یه بارآخرین روزای بارداریم هی گفت وهی گفت خواهرش گفت بسه ب ...

نا خواسته وجود نداره عزیزم

منی ک باردارم میدونم خودم خواستم این اتفاق افتاده وگرنه

دو تا روش جلوگیری استفاده میکردم همزمان ، عمرا این اتفاق میافتاد

پس این اسم رو روی طفل معصوم نذار

به محض اینکه دنیا اومد باید خودت پشتش دو میگرفتی ازش تعریف میکردی قربون صدقش میرفتی حتی میگفتی بیشتر از اون دوتا بچه اولت دوسش داری

اینجوری کسی جرئت نمیکرد حرف بزنه

الان هم دیر نشده حرفی زد بگو دلم خواسته کاش یاد میگرفتی تو مسائل زناشویی ما دخالت نکنی با این سنی ک داری بعیده ازت

میخواد دعوا بشه به جهنم 

بخدا هیچی مهمتر از اعصاب و ارامش بچم و خانوادم نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم🥲 بچه نعمته خیلیا واسه یکیش سالهاست دارن حسرت میکشنخدارو شکر کن واسه بچه های سالمی که بهت داده ...

سعی میکنم احترامشونونگه دارم اما جوابشونومیدم این یه نیرازرو نمیره که نمیره

اعتمادبه نفس دارم کسی چیزی بگه مخصوصا غریبه جوابشونومیدم ختم مادرم هرکی هرچی گفت گفتم شیعه امام زمان ...

چند سال دیگه که سنشون رفت بالا همشون پشیمون میشن 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

عزیزم نذار ادامه بده،بعدا جلوی بچه ت هم میکهاولین کار اینه که قوی باشی،هربار اینطور گفت بکو من و شوه ...

دقیقا اینونه ولی این شکلی گفتم بهش