2777
2789

همون که تو پربازدیده خواستم تو تاپیکش پیام بذارم نشد بسته بود، خودمم سه تا بچه دارم درکش میکنم چی میگه درسته من ازطرف خانواده حرفی نشنیدم اما همسرم مدام میگه ما آمادگی بچا سومونداشتیم ناخواسته بود سومی، ازوقتی باردارشدم وبه دنیا اومده هرکسی میبینه یه تیکه سنگین بارم میکنه که ناراحت میشم بعضی وقتا میشینم گریه میکنم یه خواهرشوهردارم همش جلوشوهرش جلو برادراش وبقیه برمیگرده میگه بسه ها دیگه جمع کنین خودتونو انقدر ناراحت میشم که نگو چندوقت پیش به همسرم واون یکی آبجیش میگفتم اینجوری میگه دلم میخواد زمین دهن واکنه برم توش اما اون ازرونمیره

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

خب جواب ندادی بهش

خودم مخالف این داستانم

ولی به کسی چه ربطی 

مگه خرجیشو اونا میدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

شما چرا اینجورین؟؟؟ چرا زنای اطراف من اینجور نیستن؟! یه جوری میگی سه تا بچه انگار زیاده😐 این به کنار شما حتی هفتا بچه هم داشته باشی باید اینقدر با اعتماد به نفس باشی که کسی جرئت نکنه بیارتت پایین

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به کسی ربطی نداره کی چندتا بچه داره

نه خرجیشو میده

نه مسئولیتش گردن کسیه

اتفاقا ناخواسته ها انقدر شیرین میشن

انشالله خدا حفظ کنه برات

توام ی روز استوری بذار شاید ی روز همه چیزو‌ببخشم بجز‌‌ زخم زبون هارو بذار ببینن چیزی هم بعدش بهشون نگو

اونا خیلی بی ادبن به اونا چه مربوطه تعداد بچه های شما ؟؟؟؟ 

من بودم همونجا جوابی میدادم از شرم دیگه روش نشه حرف بزنه ،چرا اجازه میدید هر ننه قمری راجع به خصوصی ترین مسائل زندگی تون نظر بده

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خب جواب ندادی بهشخودم مخالف این داستانمولی به کسی چه ربطی مگه خرجیشو اونا میدن

چه جوابی بدم وقتی خودش میدونه ناخواسه بود یه بارآخرین روزای بارداریم هی گفت وهی گفت خواهرش گفت بسه بازادامه داد گفت بسه دیگه الان میزنه زیرگریه خودمم بهش گفتم ناراحت میشم اما ازرونرفت بازم میگفت که هیچ الانم میگه

عزیزم🥲 

بچه نعمته خیلیا واسه یکیش سالهاست دارن حسرت میکشن

خدارو شکر کن واسه بچه های سالمی که بهت داده و حرف بقیه هم مهم نباشه برات بسپار به خدا

اگرم خیلی اذیت میشی یبار محکم و با احترام جوابشونو بده تا حساب کار دستشون بیاد

شما چرا اینجورین؟؟؟ چرا زنای اطراف من اینجور نیستن؟! یه جوری میگی سه تا بچه انگار زیاده😐 این به کنا ...

اعتمادبه نفس دارم کسی چیزی بگه مخصوصا غریبه جوابشونومیدم ختم مادرم هرکی هرچی گفت گفتم شیعه امام زمان آوردم عرضه دارین شماهم بیارین اما وقتی تنهامیشم دلم میگیره ازحرفاشون

چه جوابی بدم وقتی خودش میدونه ناخواسه بود یه بارآخرین روزای بارداریم هی گفت وهی گفت خواهرش گفت بسه ب ...

عزیزم نذار ادامه بده،بعدا جلوی بچه ت هم میکه

اولین کار اینه که قوی باشی،هربار اینطور گفت بکو من و شوهرم از بس خوشبختیم دوست داریم دو تای دیکه هم بیاریم برای همه شون هم جونمونو میدیم

به کسی ربطی نداره کی چندتا بچه دارهنه خرجیشو میدهنه مسئولیتش گردن کسیهاتفاقا ناخواسته ها انقدر شیرین ...

من اینستا ندارم وقتشم ندارم کا براش بذارم ولی فکرخوبیه یه روزتوی جمع میگم