2777
2789
عنوان

خیانت شوهرمو به روش آوردم ولی

615 بازدید | 43 پست

اولش افتاد به غلط کردم و اینا قول داد که کات کنن زنه رو صیغه کرده و همکارش هم هست بعد من یه هفته بعد ریز مکالمات چک کردم دیدم بازم زنگ اینا بهش زده روزی چندبار بهش گفتم ایندفعه کولی بازی در آورد و خود زنی که من دیگه باهاش تموم کردم و این تماس ها بخاطر کارمه دوباره به هفته گذشت تا اینکه دیشب دوباره چک کردم دیدم با خط دیگه زنه روزی چند بار زنگ زده در حد 1/2دقیقه حرف زدن بازم حالم خراب شده آخه بهم قول داده بود تمومش کنه بنظرتون هنوز کات نکرده ؟

امشب می‌خوام واتساپش رو نصب کنم گوشیم تا بتونم بهش ثابت کنم 

توبه گرگ مرگه فقط من بخاطر دوتا بچه هام مجبورم موندم با اینکه اصلا نقطه ضعفی نشون ندادم بهش گفتم می‌خوام برم بچه هارو هم خودت نگه دار 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانتکار و عوضیه و هنوزم داره ادامه میده

در ضمن

کاتم بکنه

این نشد یکی دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ولی خب نمیتونم بخاطر بچها برم دیوونه شدم کل دیشب رو نتونستم بخوابم تا صبح از سرما لرزیدم از استرس پتو کشیدم سرم ولی نتونستم بخوابم روانیم کرده خدا ازش نگذره

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
توبه گرگ مرگ نیست تو باید سفت تر بگیری البته باید یه ذره وجدان هم تو وجود طرفت باشه

بخدا ببینی چ حرفهایی چ قول هایی بهم داده ولی از اینور میبینم تموم نمیکنه خسته شدم بریدم واقعا

خیانتکار و عوضیه و هنوزم داره ادامه میدهدر ضمنکاتم بکنهاین نشد یکی دیگه

بمیره فقط راحت بشم از دستش

طلاق بگیر

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.