2777
2789
عنوان

خیانت شوهرمو به روش آوردم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 43 پست

مقصر خودت بودی که بار اول که فهمیدی. بچه هارو ننداختی رو سرش و نرفتی مهرتو اجرا بزاری. معلومه دیگه راه و چاهو یادش دادی. با خودش کغته ولش کن بابا. این  که چیزی سرش نمیشه. قایمش میکنم. ـفرض کن این  خطشو پرینت گرففتی میره گوشی جدید با خط جدید میگیره. از ماست که بر ماسن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن هنوز کات نکرده مطمئن باش

آخه خیلی کوتاه در حد چند ثانیه یا یکی دو دقیقه حرف زده ولی خب تو واتساپ همش آنلاین

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

اسی اگه نمیتونی  بری دیگه به روی شوهرت نیار که حرمتی شکسته شه و بی ترس کارش بکنه  فقط بصورت ناشناس به گوش همسر اون خانم برسون و خودت رفتارت با همسرت درس کن شک نکنه تو بودی 

صد البته  این مرد دیگه ارزش نداره فقط بخاطر بچه هات میگم

بترسونش بگو میام محل کارت هم آبروی تو هم اون زنه رو‌میبرم‌

همه اینارو بهش گفتم گفته غلط کردم اشتباه کردم گوه خوردم ولی باز ادامه میده فقط می‌خوام بهش ثابت کنم. دعا کنید شب بتونم واتساپش رو هک کنم

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
ولی خب نمیتونم بخاطر بچها برم دیوونه شدم کل دیشب رو نتونستم بخوابم تا صبح از سرما لرزیدم از استرس پت ...

سلام اسی از کجا فهمیدی زنه زنگ زده چون فقط من میتونم زنگایی ک شوهر میزنه ب کسیو ببینم از ریز مکالمات اما کیا زنگ زدنو نمیدونم میشه بگی

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
اسی اگه نمیتونی بری دیگه به روی شوهرت نیار که حرمتی شکسته شه و بی ترس کارش بکنه فقط بصورت ناشناس ب ...

آخه اون زنیکه شوهر نداره نمی‌دونم مرده یا طلاق گرفته ولی بچه داره همسن و سال شوهرم هست بخدا ببینی یه تار موی گندیده منم نمیشه

آخه اون زنیکه شوهر نداره نمی‌دونم مرده یا طلاق گرفته ولی بچه داره همسن و سال شوهرم هست بخدا ببینی یه ...

اهرم فشار زیاد هست برادرش پدرش محل کارش هرجا شد تهدیدش کن  مدرک جم کن فعلا شوهرت بیخیال شو 

سلام اسی از کجا فهمیدی زنه زنگ زده چون فقط من میتونم زنگایی ک شوهر میزنه ب کسیو ببینم از ریز مکالمات ...

خب همون منم فقط دیدم شوهرم زنگ زده آخه شوهرم میگه اون بخاطر کارش زنگ میزنه من تموم کردم در حالی که من دیدم شوهرم زنگ زده بهش روزی چند بار در حد۵/۶دقیقه ولی حالا با یه خط دیگه زنه بهش زنگ زده اونم خیلی کوتاه ولی روزی چندبار

اهرم فشار زیاد هست برادرش پدرش محل کارش هرجا شد تهدیدش کن مدرک جم کن فعلا شوهرت بیخیال شو

بهش زنگ زدم همون که فهمیدم تو تاپیک قبلم هست گفتم تو صاحب نداری پدری برادری کسی که بیاد تو رو از زیر شوهرم بکشه بیرون میام دم کارگاهت آبروتو میبرم به همه میگم چ هرزه ای هستی همه اینا رو بهش گفتم