ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ما محکومیم به ادامه دادمادما با صبرشون سنجیده میشن. باید صبر کنیم باید شرایطو درست کنیم ولی خودکشی ...
بعضی اوقات دیگه همه چی واسه آدم بی ارزش و پوچ میشه
دیگه هیچی واسه آدم مهم نیس حتی گریه پدرمادر و آدم میفته به فکر خودکشی تا ازین حس مزخرف خلاص بشه واقعا کسایی که خودکشی میکنن تقصیری ندارن دنیا خیلی مسخرس
خداوند فرموده اطاعت زوری نمیخام اگه میخاستم همه رو یکپارچه فرمانبر می آفریدم اصلا هدف از خلقت امتحان جن و انس بوده و اینکه ببینم کدامتان بهتر عمل میکنید
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
اطرافیان اگه میتونستن جلوشو میگرفتن دیگه غصه خوردن به چه درد اون بدبخت میخوره
مثلا یکی بود شوهرش خیانت کرده بود خودکشی کرد مامان باباش مادربزرگ عموها خاله ها دایی ها همه داغون شدن چه کمکی میتونستن بکنن بخاطر شکست عاطفی اینکارو کرد بعد اینکه قرص رو خورد تو بیمارستان همه رو قسم میداد که پشیمونم کمکم کنید ولی دیگه نشد کاری کنن براش