2777
2789

خب مرگو زندگی دست خداست ادم نباید دست به همچین کاری بزنه

ولی زندگی گاهی انقدر سخت میشه که..خدا ببخشه هممونو

من خودم یادم نمیره بعضی رورااز زندگیمو که میخواستم اینکارو کنم وخدا بهم رحم کردکه انجامش ندادم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودکشی کشتن میلیارد ها سلول بدنه یه دوس ندارن بمیرن ولی آدم از سر خودخواهی اونا رو میکشه...بعد اطرافیانی که چه زجرها که بخاطر فرد خودکشی کننده نمیکشن جون آدم یه امانته ولی فک کنم فاتحه و خیرات میرسه اما گناهش هست تا سر رسید مرگ طبیعی فرد که قرار بود بمیره

بنظرم اگه خدا میبخشید نسل انسان منقرض شده بود چون همه ادما حداقل یکبار تو زندگیشون به ته خط رسیدن و ...

اینم هست ولی همه جرئت خودکشی ندارن شاید بهش فک کنن ولی انجامش نمیدن دیگه کسایی که خیلی بدبخت باشن انجام میدن

با افتخار شیرازیم:)
همه چیز همین دنیاس هر و تموم‌میشه

این نظر شماست 

و شما هم تجربه نکردی 

پس نمیشه مطمئن بود عزیزم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

چه اهمیتی داره طرف این دنیاش جهنم بوده زندگی نکرده جوونیش نابود شده حالا فکر کنه خیرات بهش میرسه یا ...

آره واقعا خدا گفته همه چیو می‌بخشم بجز حق الناس

جاشون خوب نیست

تایمی ک باید زندگی میکردن و زودتر از اون خودکشی کردن باید مجازات بشن.

ولی ی ساعت اینجا برابر با هزاران سال اونجا....حالا فک کن چقدر باید عذاب وحشتناک بکشن...هیچ راه فراری هم ندارن او نجا

ولی خیرات میتونه اون عذابها و دردها رو یکم کم کنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اینم هست ولی همه جرئت خودکشی ندارن شاید بهش فک کنن ولی انجامش نمیدن دیگه کسایی که خیلی بدبخت باشن ان ...

خیلیا جرعت دارن اما یک نفر هست که به خاطر اون هرچیزی رو تحمل میکنن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

خودکشی کشتن میلیارد ها سلول بدنه یه دوس ندارن بمیرن ولی آدم از سر خودخواهی اونا رو میکشه...بعد اطراف ...

اطرافیان اگه میتونستن جلوشو میگرفتن دیگه غصه خوردن به چه درد اون بدبخت میخوره

بنظر منم الکیه آخه یارو خودشو کشته به کس دیگه ای آسیب نرسونده

والا

بعد اصلا هیچ چیز این دنیا قابل پیش بینی نیست هیچکس هم دنیای بعد از مرگ و ندیده، و این تعریفاتی که یسریا از خدا میکنن با خدای بخشنده ای که برای ما معنی شده هزاران فرق داره و در تناقضه

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

این که بخشیده میشه یا نه 

جای خوبی هست یانه  من نمیدونم

اما این که میگی خدا مگه مهربون نیست 

حتما مهربونه

دنیا رو آفریده و قانون گذاشته  دیگه پیامبر ها رو هم فرستاده تا همه چی رو بهمون یاد بده

و گفته اینجا برای امتحانه

حالا  ما سر کلاس موقع امتحان  برگه رو پاره کنیم  و بسوزونیم بعد توقع نمره خوب داشته باشیم اندازه کسی که زحمت کشیده درس خونده  بگیم خود اساتید میدونن  سوال ها سخت بودن باید درک کنن من و

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

ببین ادم اختیار جسمشو نداره اونایی ک خودکشی میکنن میدونن گناهه ولی بازم انجام میدن خب میتونن درستش کنن خودکشی دیگه چیه بالاخره ک میمیرن چه دیر چ زود نباید اینکارو بکنن