2777
2789
عنوان

باشگاه بدنسازی زنانه اصفهان 😢

771 بازدید | 12 پست

سلام کسایی از اصفهان باشگاه بدنسازی زنانه می‌شناسید يا سانس خانوم داشته باشن زیاد گرون نباشه تهویه اش خوب باشه و وسایل داشته باشن مربی اش هم خوب و دلسوز و کاربلد باشه 

من میخوام وزن اضافه کنم اما نمیخام با خوردن خالی که چربی بیارم میخوام بدنم خوش تراش شه شکم نداشته باشم اما باسن و صورت ام چاق شه و دستام و پاهام چاق بشن 

یبار رسوندم خودمو به وزنی که میخام اما همش چربی بود 

و آب شد دوباره واسه همین شل ول شده پوستم مخصوصا بازوها و ران پا 

میخوام ایندفعه اصولی و با ورزش وزن ام زياد کنم. 

لطفا معرفی کنین فقط جای خوب باشه دخترای خطرناک اونجا نیان همه مودب و متشخص باشن و رختکن اش هم جای شخصی برای تعویض لباس داشته باشه. 

بنظرتون در هفته چند بار برم خوبه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترای خطرناک چیه دیگه😅

اینایی که همش شب ها سفره خونه اند و قلیون میکشن و بی لول هستند

خوشم نمیاد اونجا برم صدای خنده های بلند لاتی دخترها بشنوم یا بی لول بازی در بیارن یا بخان تیکه و کنایه بزنن به آدم میخام محیطش آروم باشه و هرکس سرش تو کار خودش، 

جای دور هم باشه مشکل نداره میرم خود شهر اصفهان هستم

یکی هست باشگاه آرشا خیابون شهروند البته من نرفتم ولی دیدم خیلی تعریف میکنن ازش میخوای برو ببین

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
اینایی که همش شب ها سفره خونه اند و قلیون میکشن و بی لول هستندخوشم نمیاد اونجا برم صدای خنده های بلن ...

به نظر من همه باشگاه ها همه جور آدمی داره. من رفته بودم باشگاه خانما داشتن درباره رابطه حرف میزدن بلند بلند 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

برای پیدا کردن باشگاه بدنسازی مناسب توی اصفهان، بهتره که از دوستان یا آشناهایی که توی این شهر زندگی می‌کنن، نظر بگیری. اما در کل، باشگاه‌های خوب معمولا ویژگی‌هایی مثل تهویه مناسب، مربیان باتجربه و محیطی راحت و امن برای خانم‌ها دارن. وقتی میخوای وزنتو اضافه کنی و از چربی زیاد پرهیز کنی، باید به ترکیب صحیح تغذیه و ورزش توجه کنی. برای این که بدن خوش‌تراش و بدون چربی اضافی داشته باشی، تمرکزت باید روی وزنه‌زنی با تکرارهای مناسب باشه. اگر احساس می‌کنی پوستت شل شده، بهتره از تمریناتی مثل کشش و تقویت عضلات شکم، ران و بازو استفاده کنی تا پوستت کشیده بشه. در هفته 3-4 بار ورزش کردن برای تو مناسب میشه تا هم به وزن دلخواهت برسی و هم عضلاتت به خوبی شکل بگیره. به یاد داشته باش که تغذیه هم نقش زیادی توی این پروسه داره، پس سعی کن برنامه غذایی‌تو هم متناسب با نیاز بدنت بچینی. برای پیدا کردن باشگاه خوب، پیشنهاد می‌کنم از جاهایی که محیط امن و خصوصی دارند، مثل باشگاه‌هایی که مخصوص خانم‌هاست، استفاده کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

یکی هست باشگاه آرشا خیابون شهروند البته من نرفتم ولی دیدم خیلی تعریف میکنن ازش میخوای برو ببین

سلام عزیزم من تو اینستا زدم دوتا باشگاه آرشا هست اون محدوده یکی باشگاه آرشا تو خیابون شهروند نیست یه کوچه بالاتره که این برای هم آقایونه هم بانوان از بانوان از صبحه تا ظهر.... یکی دیگه هم هست ویژه بانوان فقطه از هفت تا ده شب که یذره بالاتر هست نزدیک آقا بابایی... 

حالا نمیدونم اونی که تعریفش کردن بهت کدوم هست 

سلام عزیزم من تو اینستا زدم دوتا باشگاه آرشا هست اون محدوده یکی باشگاه آرشا تو خیابون شهروند نیست یه ...

سلام عزیزم 

یکی کنار بولینگ خانوادگی جی هست یکی هم توی ادرسش زده خیابان شهروند فکر کنم همونه ک میگی ی کوچه بالاتره

منظورم همونه ک نزدیک شهرونده

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم