2777
2789
عنوان

بارداری

134 بازدید | 22 پست

سلام ،

دکتر زنان و زایمان خوب سمت غرب تهران میشناسید معرفی کنید که خودتون یا نزدیکان تون پیشش زایمان داشته 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

سلام من پیش دکتر مژگان حجتی میرفتم پیش ایشونم زایمان کردم خیلی راضی بودم یعنی امکان نداره پیش هیچ دکتری جز ایشون برم ایشون یه مطب تو سیدخندان دارن یکی تو سعادت اباد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا الان ۳تا دکتر عوض کردم 

دکتر فرشته کریمی که همه چی اوکی بود اما ایرادی که داشت آزمایش ها را با دقت نمی‌خورند متوجه ذخیره تخمدان من قبل بارداری نشده بود.

دکتر سوزان پیروان که واقعا با حوصله ،صبور و عالی بودند اما به شدت پولکی بودند و برگه برای بیمه تکمیلی نمی‌دادند 

دکتر لیدا احمدیان خامنه ، دکتر مهربونی بودند ولی ۴نفر همراه شما بیمار تو اتاقش بود و کلا نسخه و آزمایش و سونوگرافی را سیستمی وارد نمی‌کرد

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
سلام من پیش دکتر مژگان حجتی میرفتم پیش ایشونم زایمان کردم خیلی راضی بودم یعنی امکان نداره پیش هیچ دک ...

کدوم بیمارستان ها زایمان انجام میده؟

خانوم لطفی پور ادرس مطب شو نمیدونم چون تهران نیستم ویزیت انلاین میگیرم

خودتون پیشش زایمان داشتید ؟

کدوم بیمارستان ها زایمان انجام میده؟

والا چند تا بیمارستان هست من اسمشون یادم نیست خودم قمر بنی هاشم زایمان کردم البته خاطرات زایمانم تو تاپیک هام هست شاید خیلی کمکت کنه نوشتم همشو

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
والا چند تا بیمارستان هست من اسمشون یادم نیست خودم قمر بنی هاشم زایمان کردم البته خاطرات زایمانم تو ...

بیمارستان خوبی بود؟کجا هست؟

ن ولی بهترینع با تجربه اینستا پیجش هست مهرمادر خیلی دوس دارم برا زایمان برم پیشش

اسم کوچیکشون؟تو‌تهران هستند؟

بیمارستان خوبی بود؟کجا هست؟

اره عالی بود هرچی بگم کم گفتم همون نزدیک مطبشونه تو سید خندان 

ولی خیلی عالی بود اینقدر تو بیمارستان به من خوب رسیدگی کردن من نمیخواستم مرخص شم به زور مرخصم کردن😂

اره عالی بود هرچی بگم کم گفتم همون نزدیک مطبشونه تو سید خندان ولی خیلی عالی بود اینقدر تو بیمارستان ...

پیداشون کردم انشالله ک خوب باشن

خسته شدم آنقدر دکتر عوض کردم 

پیداشون کردم انشالله ک خوب باشنخسته شدم آنقدر دکتر عوض کردم

انشالله من ایشونو از طریق فامیلمون میشناسم ایشون بارداری سومش بود من اول با هم میرفتیم دکتر اون 3 تا بچه هاشو پیش ایشون بود زایمان کرد 

اره هم تهران هم قزوین پری لطفی پور با دخترش باهم کار میکنن تکتم زرابادی

مطب تهرانشون فعال نیست