2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست
انشالله من ایشونو از طریق فامیلمون میشناسم ایشون بارداری سومش بود من اول با هم میرفتیم دکتر اون 3 تا ...

من بارداری اولمه و ماه های اولیه دوست دارم دکتر دلسوز و مهربون و صبور باشه 

پولکی بودن بعضی دکترا خیلی آزار دهنده است

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هست پیج اینستا ببین مهرمادر

تو سایت چک کردم فقط مطب قزوین فعال هستند

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
من بارداری اولمه و ماه های اولیه دوست دارم دکتر دلسوز و مهربون و صبور باشه پولکی بودن بعضی دکترا خیل ...

دقیقا خیالت راحت ایشون خیلی مهربونه و دلسوز منم سزارین شدم اون زمان گفتم طبیعی بهتره یا سزارین گفت هرطور خودت دوست داری ولی فرم بدنت نشون میده طبیعی نمیتونی و اذیت میشی بعد بدون اینکه هزینه جدا بگیره سزارینم کرد من فقط پول بیمارستان دادم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دقیقا خیالت راحت ایشون خیلی مهربونه و دلسوز منم سزارین شدم اون زمان گفتم طبیعی بهتره یا سزارین گفت ه ...

خدا رو شکر