2777
2789
عنوان

ماه ذی القعده

206 بازدید | 26 پست

سلام دوستان گرامی فردا اول ماه ذی القعده هست و هر چله ایی ک بگیرید حاجت روا بشید جهت این تاپبک زدم شاید بعضی از دوستان خبر نداشته باشند گفتم ک اگر کسی حاجتی داره هر چله ایی ک برداره و تا آخر چله رو بخونه انشالله حاجت روا میشه بنده حقیر هم لابه لای دعاهاتون فراموش نکنید در پناه ایزد منان😘🥰

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب ممنون ک گفتی عزیزم

فدات قشنگم التماس دعا😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ممنونم عزیزم التماس دعا 🤲🏼 مثلا میشه از فردا چله زیارت عاشورا به نیت فرج امام زمان و حاجت روایی هم ...

اره عزیزم اتفاقان یکی از دعاهایی ک ذکر شده برای حاجت روایی تو این ماه زیارت عاشورا هست التماس دعا قشنگم😘

فردا ۳۰ شوال نیست؟

نمیدونم گلم منم شنیدم ب هرکسی ک رسیدم گفتم شروع کنه اخه ی کانال دارم اونجا گفتند ک فردا هست

نمیدونم گلم منم شنیدم ب هرکسی ک رسیدم گفتم شروع کنه اخه ی کانال دارم اونجا گفتند ک فردا هست

خیلی ممنون عزیزم، خیلی لطف کردید❤

ان شاءالله حاجت روا بشید❤🌱

تو تقویم من فردا رو زده بود سی ام ولی تو گوگل نگاه کردم فردا اوله ذی القعده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ممنونم از لطفت خیلی خیلی محتاجم به دعاتون 🌷 ♥️ 🥰

قربونت بشم حتمان گلم دعاگوت هستم اگ لایق باشم انشالله تاپیک حاجت روایت رو برامون بزنی بحق آقا امام رضا😘😘

خیلی ممنون عزیزم، خیلی لطف کردید❤ان شاءالله حاجت روا بشید❤🌱 تو تقویم من فردا رو زده بود سی ام ولی ت ...

قربونت بشم‌مهربونم انشالله ک حاجت روا بشی عزیز دلم التماس دعا😘😘🙃

قربونت بشم‌مهربونم انشالله ک حاجت روا بشی عزیز دلم التماس دعا😘😘🙃

خدا نکنه😘❤

ممنون عزیزم، سلامت باشید❤ محتاجیم به دعا❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خدا نکنه😘❤ممنون عزیزم، سلامت باشید❤ محتاجیم به دعا❤

عزیزی برام 😘

فدات گلم ب همچنین ❤️

عزیزی برام 😘فدات گلم ب همچنین ❤️

😘❤❤