2777
2789

خودم دانشجوئم، پزشکی ۲۲سالمه(میدونم سنم کمه منم تا فارغ‌التحصیلی قصد ازدواج ندارم و قضیه فقظ آشناییه)

با یه نفر آشنا شدم از طریق یه‌دوست مشترک ایشون الان ترم ۱۲ هستن دندون میخونن، چندوقت دیگه فارغ‌التحصیل میشن، الانم تو یه کلینیک کار میکنن

به من پیشنهاد آشنایی دادن منم چون خیلی مودب و باشخصیت و واقعا بااخلاق بودن اون‌لحظه قبول کردم ولی الان که باید باهاشون برم سرقرار پشیمونم

با خودم میگم من باید حتما با یکی از همکاران خودم ازدواج کنم که شرایط مارو درک کنن، ایشون الان خب درکی از شیفت‌شب و آنکال شب‌عید و... ندارن

همچنین میگم یه ‌موقع نخوان مثلا پرستیژبالاتر رشتشون رو به رخ‌من بکشن، من اصلا به پزشکی علاقه داشتم که رفتم وگرنه با رتبم دندون هم میاوردم

اصلا دنبال روابط سطحی نیستم که حالا بگم برم اونجا هرچی شد، نمیخوام وقت خودم و ایشون رو بگیرم الکی

ولی مامانم خیلیییی از ایشون خوشش اومده الان از دیروز که گفتم میخوام تمومش کنم کشته منو، همیش میگه پشیمون میشی و فلان🤦‍♀️🤦‍♀️

نظر شما چیه

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

فقط مامانت. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

اگر از وقت تلف کردن و روابط سطحی و بی ثمر خوشت نمیمد نباید قرار میگذاشنی

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیت رو واسه همین میرن که شما بری با طرف اشنا بشی 

نگرانیای الانت عادیه که میگی اگه فلان باشه فلان درک رو نداشته و.. 

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
سبک سنگین کنین ببینین به نظر من آشنا شدن با این شخص با توجه به توضیحات شما خیلی خوبه فقط وقتی رفتید ...

خیلی ممنون از راهنمایی‌تون، بنظرتون جاداره همین قرار اول توضیح بدم یا باید بزارم جلسات بعدی؟ یه‌موقع حالت زیادی هول بودن پیدا نکنه

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

اگر از وقت تلف کردن و روابط سطحی و بی ثمر خوشت نمیمد نباید قرار میگذاشنی

قرار گذاشتن که به‌منزله‌ی ورود به روابط آبکی نیست، ایشون خواستن آشنا بشیم، بنظرمنم آشنایی قبل ازدواج به جایی برنمیخوره

قرار گذاشتن که به‌منزله‌ی ورود به روابط آبکی نیست، ایشون خواستن آشنا بشیم، بنظرمنم آشنایی قبل ازدواج ...

اهان الان متوجه شدم. خوب اشکالی نداره که در این صورت. موفق باشی

خیلی ممنون از راهنمایی‌تون، بنظرتون جاداره همین قرار اول توضیح بدم یا باید بزارم جلسات بعدی؟ یه‌موقع ...

نه خب 

بگید چون نمی خوام وقتتون گرفته بشه و گفتنی هارو گفته باشم شرایط من اینطوریه و برام مهمه که بتونید باهاش کنار بیاید