2777
2789

من یه پسر ۸ ساله دارم ، در کنار شیطنت هاش بچه‌ی حرف گوش کن و با درک و عاقلیه الحمدلله 🤍 شوهرم که دهه شصتیه نمیزاره چیزی روی دل پسرمون بمونه و معمولا هر چی بخواد براش تهیه میکنه با اینکه وضعمون معمولیه . شوهرم میگه ما خودمون تو بچگی آرزوی خیلی چیزا رو داشتیم که نشد، حداقل بچه هامون کیف کنن 🥹

من حالا حرفم اینه که نمیخوام بچم پرتوقع بار بیاد و فکر کنه همیشه به هرچی میخواد میرسه ، چون کم کم که داره بزرگ میشه میبینم به کم قانع نیس . مثلا همزمان چند تا جا مدادی و خط کش و مداد و سر مدادی و ... داره هر چی خوشش بیاد میگه باباش بخره . (حالا غیر از اینکه باید با همسرم هماهنگ کنم ) چیکار کنم قانع بار بیاد بدون اینکه بخوام بگم این چیزای اضافی که میخری هدر دادن پوله ؟ چون روان شناسا میگن در مورد پول نباید به بچه چیزی گفت .

این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی چیزی رو داره 

چرا باید بخری

از همین امروز شروع کن

اگه چیزی لازم داشت که ضروری بود و همونو نداشت

بخر

مثلا جامدادی داره ، اونو نخر

کم کم یادمیگیره

برای اجناس غیر ضروری هم

صبر کردن رو یادش بده

دفعه بعد ، سری بعد ، بعدا 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

ببین من خودم بچه ام چیزی بخواد براش میگیرم ولی نه همون لحظه میذارم یکم صبر یاد بگیره مثلا نگاه میکنم تقویم میبینم هفته دیگه ولادتی چیزیه میگم باشه صبر کن اون وقت میخزم پسرمم الان تقریبا 5 سالشه کاملا قانع شده میریم اسباب بازی فروشی حتی نمیگه اینو میخوام اونو میخوام میره همون چیزی که قراره براش بخریم برمیداره ببین بچه خوبه صبر یاد بگیره یا مثلا چیزی میخواد بهش پول بدید چون تو این سن باید مهارت خرج کردن و پس انداز بشناسن بهش پول بدید بگید پول هاتو جمع کن خودت بخر اینجوری صبر یاد میگیره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وقتی چیزی رو داره چرا باید بخریاز همین امروز شروع کناگه چیزی لازم داشت که ضروری بود و همونو نداشتبخر ...

باباشو اینجوری قانع میکنه که این رنگش فرق داره یا بخر برای بعدا ، در صورتی که همه رو استفاده میکنه .

حرفتون کامله درسته

ببین من خودم بچه ام چیزی بخواد براش میگیرم ولی نه همون لحظه میذارم یکم صبر یاد بگیره مثلا نگاه میکنم ...

ممنون عزیزم

یه چیز دیگه هم هست ، فکر میکنه باید همه چی داشته باشه ، مثلا چون عاشق نقاشیه ، چند مدل دفتر نقاشی داره که بماند، دو بسته مداد رنگی ، ماژیک ، گواش ، رنگ انگشتی و ... داره و فقط آبرنگ نداشت ، دائم میگفت دلم آبرنگ میخواد، خیلی آبرنگ خوبه و ... ، براش گرفتیم ، چند روز بعد اونم رفت کنار بقیه وسایل و دیگه یادشم نمیاد ازش 🤦🏻‍♀️

باباشو اینجوری قانع میکنه که این رنگش فرق داره یا بخر برای بعدا ، در صورتی که همه رو استفاده میکنه . ...

شما باید اول همسرتون رو قانع کنید

تا شما دونفر حرفتون یکی نباشه

دلبندتون از این شکاف سواستفاده خواهد کرد 

پسر بزرگ من به اینکه وسیله ای رو سالها استفاده کرده

افتخار میکنه  ۱۴سالشه

پسر کوچیکم برعکس هر چی میبینه میگه بخرید با گریه 

قبلا میرفتیم فروشگاه اجازه داشت فقط یه وسیله یا خوراکی برداره

به هیچ عنوان دوتا خوراکی نمیگرفتم براش

جدیدا صبر رو یاد گرفته 

مثلا چیزی میخاد میگه مامان فردا اینو بخر 

۴سالشه

شما باید اول همسرتون رو قانع کنیدتا شما دونفر حرفتون یکی نباشهدلبندتون از این شکاف سواستفاده خواهد ک ...

اخلاق منم دقیقا مثل پسر اولتون، به بچم وسایلی که از بچگی داشتم و نگه داشتم نشون دادم و حتی مداد فشاری ۲۰ سال پیشم که هنوز سالمه ، فقط میگه چه باحال یا چه جنس خوبی بوده که سالم مونده 😂 نمیدونم چرا به من نرفته

یه چیز دیگه هم هست ، فکر میکنه باید همه چی داشته باشه ، مثلا چون عاشق نقاشیه ، چند مدل دفتر نقاشی دا ...

خب اشکالی نداره

دفعه بعد چیزی خواست

مثلا بگو برای روز دانشآموز میخرم برات

بهونه بیار صبر و یاد بگیره