2777
2789
عنوان

کسی کیک پز برقی داره یه سوال دارم

42 بازدید | 6 پست

دوبار ازش استفاده کردم هردوبار کیکم گنبدی شده حالتی که وسطش پف میکنه قسمتای بیرونی پف نمیکنه و بیشتر برشته میشه 

دلیلش چی میتونه باشه 

من قبل ریختن کیک یه ربع میزنم به برق که گرم شه 

یا باید همون لحظه که موادو ریختم بزنم به برق

من کیک پزندارم ولی یکی ازدلایل گنبدی شدن کیک هواگیری نشدنشه 

بعدازاینکه مایع کیک روریختی ،ظرف روچندباربزن روی زمین وباسیخ چوبی هواگیری کن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیک پزندارم ولی یکی ازدلایل گنبدی شدن کیک هواگیری نشدنشه بعدازاینکه مایع کیک روریختی ،ظرف روچندبا ...

هواگیری هر بار انجام میدم به صورت یکنواختم موادو میریزم نمیدونم چرااینجوری میشه باز

بله یه بار لیوانشو دراوردم یه بار گذاشتم بازم فرقی نکرد

تو کیک پز طبیعیه چون حرارت از المنت درب منتقل میشه خود قالب کمتر گرم میشه .لیوان کیک پز رو بزار .شایدم بگین پودر زیاد میریزی

کاربری دست دونفر