rozhin7418 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1323 عنوان کسی کیک پز برقی داره یه سوال دارم 47 بازدید | 6 پست دوبار ازش استفاده کردم هردوبار کیکم گنبدی شده حالتی که وسطش پف میکنه قسمتای بیرونی پف نمیکنه و بیشتر برشته میشه دلیلش چی میتونه باشه من قبل ریختن کیک یه ربع میزنم به برق که گرم شه یا باید همون لحظه که موادو ریختم بزنم به برق 1404/02/08 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 من کیک پزندارم ولی یکی ازدلایل گنبدی شدن کیک هواگیری نشدنشه بعدازاینکه مایع کیک روریختی ،ظرف روچندباربزن روی زمین وباسیخ چوبی هواگیری کن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
rozhin7418 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1323 وسطش لیوان داره؟ بله یه بار لیوانشو دراوردم یه بار گذاشتم بازم فرقی نکرد
rozhin7418 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1323 من کیک پزندارم ولی یکی ازدلایل گنبدی شدن کیک هواگیری نشدنشه بعدازاینکه مایع کیک روریختی ،ظرف روچندبا ... هواگیری هر بار انجام میدم به صورت یکنواختم موادو میریزم نمیدونم چرااینجوری میشه باز
۰۰۰۰نوران۰۰۰۰ عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 9370 بله یه بار لیوانشو دراوردم یه بار گذاشتم بازم فرقی نکرد تو کیک پز طبیعیه چون حرارت از المنت درب منتقل میشه خود قالب کمتر گرم میشه .لیوان کیک پز رو بزار .شایدم بگین پودر زیاد میریزی کاربری دست دونفر
rozhin7418 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1323 تو کیک پز طبیعیه چون حرارت از المنت درب منتقل میشه خود قالب کمتر گرم میشه .لیوان کیک پز رو بزار .شای ... از اون بسته ها یه بسته میریزم