2777
2789
عنوان

کدام افراد نباید خون اهدا کنند🩸

132 بازدید | 6 پست

بعد از فاجعه ی انفجار و آتش سوزی در بندر رجایی، متاسفانه به علت مجروح شدن خیلی از هموطنان مون ، سازمان خون گفته که به خون احتیاج دارن.

مخصوصا گروه خونی O- که کمیابه. 

براتون شرایط اهدای خون رو میذارم لطفا برید و خون بدین

مبتلایان به بیماری‌های خونی مثل هپاتیت ب، هپاتیت سی، ایدز، سفلیس و مالاریا، منع اهدای خون دارند.

به نظر می‌رسد منعی برای اهدای خون در بیماران مبتلا به hpv وجود ندارد اضافه کرد: تنها راه انتقال hpv رفتار پر خطر جنسی است بنابراین این ویروس از طریق خون و فرآورده‌های خونی منتقل نمی‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه کادر درمان بدون هیچ مشکلی می‌توانند خون اهدا کنند، اضافه کرد: مبتلایان به فاویسم هم حتماً در فرم اهدا قید کنند که به این بیماری مبتلا هستند. 

افراد با سابقه انجام تاتو (خالکوبی) حداقل ۶ ماه از اهدای خون معاف هستند.

سن مناسب بین ۱۸ تا ۶۵ سال است و مردان هر سه ماه یکبار و زنان هر چهارماه یکبار می‌توانند خون اهدا کنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متاسفانه شرایط خون دادن ندارم بخاطر بای پس معده کم خونی دارم و امپول اهن تزریق میکنم

من به جای شما خون میدم، همین که به فکر هستین کافیه