2777
2789
شاغل بودن خیلی سخت تره و روحیه و توان خیلی زیادی میخواد نسبت ب خانه داری

قطعا شاغل یک کلمه ی کلی نیست. شغل با شغل می تونه زمین تا آسمون فرق کنه.
ولی به عنوان کسی که هر دو رو تجربه کرده (در حالی که مادر هم بودم) خانه داری بسیار روحیه می خواد. خیلی راحت روحیه ی آدم مرده می شه و توان فیزیکی کم می شه. در حالیکه وقتی شاغل هستم کارهام بیشتره ولی انرژی روحی و جسمیم هم بیشتر می شه.
به غیر از یکی دو روز در ماه که قبل از پریود هست انرژی بسیار بیشتر از روزهایی هست که فقط خونه بودم و با بچه و کارهای تکراری خونه سر و کله می زدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاهی اوقات میرم سرکار واقعا انگیزه ام بیشتره  برا کارای خونه...اخلاقم با بچم بهتره ببشتر براش وقت میزارم...

شاغل بودن اعتماد بنفس آدمو میبره بالا...

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله ولی خیلی ها با این کارشون انگیزه زندگی رو از پدرمادراشون گرفتن وظیفه بچه داری انداختن گردنشون

دیگه فوقش فاصله یک تا دو سالگی باید از پدر بزرگ و مادربزرگ کمک گرفت. از یه جایی به بعد خونه ی پدر بزرگ و مادربزرگ جای خوبی برای بچه هم نیست. مهد کودک برای رشد یه بچه ی سه ساله عالی هست. به خصوص که الان بچه ها خواهر و برادر زیاد ندارند. حیاط ندارند. رفتن به یک مهد خوب واقعا بهشون کمک می کنه. 

من گاهی اوقات میرم سرکار واقعا انگیزه ام بیشتره برا کارای خونه...اخلاقم با بچم بهتره ببشتر براش وقت ...

منم همین طور هستم. واقعا روحیه و انرژی بیشتری دارم. اگر در روز 6 ساعت با بچه هستم 6 ساعت با کیفیت هست.
ولی وقتی دلمرده و خسته بودم انگار همیشه از دستش فراری بودم. همیشه کلافه بودم. 

منم همین طور هستم. واقعا روحیه و انرژی بیشتری دارم. اگر در روز 6 ساعت با بچه هستم 6 ساعت با کیفیت هس ...

دقیقا الان من همینم مثل مرده متحرک. ... حوصله بچمو ندارم ... ن اینکه نخام وقت بزارما ...فقط بی انگیزه م

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا الان من همینم مثل مرده متحرک. ... حوصله بچمو ندارم ... ن اینکه نخام وقت بزارما ...فقط بی انگیز ...

درکت می کنم عزیزم. به خودت به چشم ماشین نگاه نکن. یک کاری که بهت انگیزه می ده انتخاب کن و هفته ای چند ساعت از مادری مرخصی بگیر. ببین چه طور عاشقانه مادری می کنی.

ترجیحا شغل باشه چون پاداشش خیلی زیاده. ولی اگر نشد ورزش یا تحصیل.