2777
2789

من الان تو ۹ ماهم، بارداری سختی هم داشتم تا همین چندوقت پیش استراحت بودم و ضمنا خیلی نزدیک خانواده همسرم هستم یعنی پیاده چندتا خونه فاصله داریم با هر کدوم.

تو زمان بارداری من هیچ کمک عملی از اینا ندیدم

و همه بار سختی اوایل روی دوش خانواده خودم بعد مدتی هم فقط همسرم بود.

مادر شوهر دو سه بار فقط غذا فرستاد . 

جاریم اما بارها تلفنی و حضوری میومد سر میزد بهم

خواهرشوهر هم کلا خودشون رو زدن به اون راه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه گذشت هرجوری بود اما من دلم باهاشون صاف نشد

نمی‌گم توقع داشتم پاشن بیان کارامو بکنن اما خیلی کارا میتونستن بکنن و نکردن، خلاصه اون ادعا های مادر و خواهری پوچ بود و زمان سختی کنارمون نبودن

به هرحال من تصمیم گرفتم رابطه دوری دوستی داشته باشم و گفتم تا زنگ نزنن نمی‌زنم ‌، سردتر برخورد می‌کنم و کم هم سر میزنم از این به بعد

جاریم خیلی آدم خون گرم و خوبیه اون مرتب هم به مادر شوهرم سر می‌زنه و تماس میگیره

حالا شوهرم هی از اون تعریف می‌کنه که خدا خیرش بده هوای مامان رو داره و ...

من حس میکنم به در می‌زنه که دیوار بشنوه

حالا شما بگید من چی‌کار کنم؟ واقعا دلم باهاشون صاف نیست آخه 

هیچ گله ای نکردم اما نمیتونم هم مثل قبل باشم

حق دارم یا ته؟

ازاین به بعد بدتر هم میشن من مادرشوهرم بغل دستمه میخوام بیرون برم کاره واجب دارم میگه بچه شلوغه من ن ...

نمیدونم واقعا، به نظر میاد واسه بچه ذوق دارن اما انگار برای من بیشتر به زبونه. دائم داره به دختراش و بچه هاشون سرویس می‌ده اما من هیچ

گیر آدمای سمی بی درک ناقدر دان افتادین ،رهایی بدین به خودتون از زندگی که تعلق ندارین بهش به زور ماندن تلف شدن نداشتن آرامش هست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من خودم نه برای کسی کار خاصی میکنم نه انتظار دارم (بجز خانواده خودم ک همه کار برای مادرم میکنم بعدش بقیه اعضا)

از خدامه کسی برام کاری نکنه ک من مجبور به جبران باشم

میدونم سخته و توام سختی رو پشت سر گذاشتی بذار همسرت بگه

بگو اره خدا خیرش بده

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

ببین از این ور بوم افتادن خوبه نه از اونور . هفته ای یبار با همسرت برو بهشون سر بزن مثلا جمعه ها برو یکساعت بشین و بیا . بازم مادرشوهرت برات غذا فرستاده بازم ی توجهی بوده . 

هفته ای یبارم وسط هفته گاهی زنگ بزن حالشو نو بپرس از پدرش یا مادرش . 

خلاصه اندازه نگهدار 

من خودم نه برای کسی کار خاصی میکنم نه انتظار دارم (بجز خانواده خودم ک همه کار برای مادرم میکنم بعدش ...

منم از طرفی می‌گم خوب شد که منتی سرم ندارن 

حالا به نظرتون این روال رو ادامه بدم یا شروع کنم به رفت و آمد و زنگ زدن بیشتر هرچند یکطرفه؟

منم از طرفی می‌گم خوب شد که منتی سرم ندارن حالا به نظرتون این روال رو ادامه بدم یا شروع کنم به رفت و ...

بنظرم همون اندازه باش ک برات هستن

مگ شرایط خاص مثلا دیگ طرف حالش بده رو به موته انصاف نیس ادم بی تفاوت باشه

اما یجوری سیاست به خرج بده قدرت بدونن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
ببین از این ور بوم افتادن خوبه نه از اونور . هفته ای یبار با همسرت برو بهشون سر بزن مثلا جمعه ها برو ...

درست می‌گی

خودمم می‌گم بالاخره اون مادره حق گردنمون داره

با خواهر شوهرا چطور باشم؟

درست می‌گیخودمم می‌گم بالاخره اون مادره حق گردنمون دارهبا خواهر شوهرا چطور باشم؟

خواهر شوهر فرق میکنه مثلا اگه ماهی یبار میاد خونت توام ماهی یبار برو خونش برای جبران . کلا آدم جز خانواده نباید با کسی صمیمی بشع . سر سنگین بشین بزار پذیرایی کنن 

نمیدونم واقعا، به نظر میاد واسه بچه ذوق دارن اما انگار برای من بیشتر به زبونه. دائم داره به دختراش و ...

آره اولش آره کلی هم میگن بچه بیارین بعد که اومد خودشون رو کنارمیکشن مادرشوهرم وخواهرشوهرم میگن معمولا مادردختر باید داشته باشه ولی نمیدونم چجوریه بچه فامیلی پدرداره حالا همش مادر دختر باید به شما خدمات بده سیسمونی ونگه داشتن بچه و....