2777
2789
عنوان

گربم مرد

101 بازدید | 13 پست

خیلی ازدست خودم و اینجایی که هستم اعصبانیم 

کسی هست مثل من راهش خیلی از شهر و دامپزشکی دور باشه و اجازه هم نداشته باشه که بره 

چیکار میکنید ؟ ازکی میپرسید که کمک کنه دارویی چیزی 

🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرمممم 💔

خدا نکنه 

دلم خون شد خانواده که درکی ندارن حقم دارن این چیزا باب نبوده براشون

نفسای آخرش بود بچه حماقت کردم بدتر عذابش دادم گفتم یکم آب بدم بهش اخه دوروزه هیچی نخورده حداقل تشنه نره نمیدونم آب پرید تو گلوش یاچی یه جیغ زد قلبم تیکه شد نتونستم بمونم کنارش😭

خدا نکنه دلم خون شد خانواده که درکی ندارن حقم دارن این چیزا باب نبوده براشوننفسای آخرش بود بچه حماقت ...

میفهممت منم تجربه شو دارم تا ابد جای خالیش تو قلبت حس میشه💔 پیشی ها خیلییی دوس داشتنین 

میفهممت منم تجربه شو دارم تا ابد جای خالیش تو قلبت حس میشه💔 پیشی ها خیلییی دوس داشتنین

واقعا 

هنوز گربه اولم رو یادمه که سر زایمان رفت

امیدوارم بتونم برای بقیشون مفیدتر باشم که بیشتر بتونن زندگی کنن 🥲

خدا نکنه دلم خون شد خانواده که درکی ندارن حقم دارن این چیزا باب نبوده براشوننفسای آخرش بود بچه حماقت ...

عزیزم 🥺🥺🥺

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*