2777
2789
عنوان

بچه ها من جدیدا خیلی افتاده تو سرم که عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 52 پست

مت ۲ بار عمل کردم یکیش ۱۷ سال پیش بود که بهمن ماه سالی که گذشت دوباره ترمیمی عمل کردم،اگر ظاهرش اذیت می کنه و بزرگه عمل کن وگرنه به پوستت و اندامت برس،چون من بار دوم صدام عوض شده و نفسم سخت میاد البته امیدوارم به مرور بهتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟

من تا حالا اصلا کاری انجام ندادم گاهی دوس دارم یه تغییری کنم ولی مطمئنم پشیمون میشم🥲

همش میگم اگ انجام بدی و مصنوعی شه یا اونقد تغییر نکنی بعد راه برگشت نداری 

اطرافیان هم میگن به صورتت میاد

دووم میاریم که یه روزی چیزایی که میخوایمو تجربه اش کنیم💚✨ ای در دلم نشسته،از تو کجا گریزم؟!💍❤️🥺

چ ربطی ب مردا داشت حالا؟اینقد حقیری ک تو مغزت چیزی بجز نظر مردا نمیاد؟

چقدر بی ادب !!

حقیر خودتی و جد و ابادت 

اکثر خانما تو دنیای الان میخوان کاری کنن به چشم شوهرشون بیان اما مردا انقدر مشغله دارن واقعا به جزئیات دقت نمیکنن مثلا دقیقا من همون روز که پست گذاشتم صورتم پررر مو بود رفتم اصلاح از این رو به اون رو شدم اما کشوهرم کلا نفهمید ...

هر چند با این سطح از ادب و شعورت نباید باهات هم کلام میشدم و جوابتو میدادم من موندم با یکی دیگه صحبت میکنی یکی دیگه با بی ادبی نخود اش میشه یادبگیر نظرا متفاوته و به دیگران توهین نکنی