2777
2789
عنوان

بچه ها من جدیدا خیلی افتاده تو سرم که عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر پایین بودنشو ک میبره بالا قوسم میده بازم تغییری نکردی؟

تغییر کردم

اما نه اونطور ک انتظار داشتم

ببین وقتی دماغ خودت خوبه تو دنبال ی نتیجه فوق العاده ای که عموما حاصل نمیشه

الان برگردم عقب عمل نمیکنم

او در بر و ایام به کام است...
منظورش اینه اگ واسه زیبایی بیشتر و جذب مرد این کارو میکنی فایده ندارهدیگ حقیرش کجا بود

فقط ی ادم حقیر میتونه ب این فک کنه!

چون خودش حقیره

وگرنه ماها برای دل خودمون هر کاری رو میکنیم

و حتی از ذهنمون عبور نمیکنه برای مردا دست ب ترکیب صورتمون بزنیم!

تغییر کردماما نه اونطور ک انتظار داشتمببین وقتی دماغ خودت خوبه تو دنبال ی نتیجه فوق العاده ای که عمو ...

درست میگی

منم بینیمو عمل کردم .ولی واقعا خ مشکل داشت

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه سوال بیمه تکمیلی هزینه عمل بینی میده🤔😂یه دکتر اگه تو بیمارستان دولتی باشه رایگان عمل میشه ؟ فقط ...

ن بیمه تکمیلی واسه عمل زیبایی نیس.مگر درمانی باشه

ن دولتیم بری پول باید بدی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

فقط ی ادم حقیر میتونه ب این فک کنه!چون خودش حقیرهوگرنه ماها برای دل خودمون هر کاری رو میکنیمو حتی از ...

خب بعضیا مثلا میگن عمل کنم خوشگل بشم ک ی ازدواج خوب داشته باشم. بد نیس

مردا اکثرا دنبال دختر زیبا هستن

تغییر کردماما نه اونطور ک انتظار داشتمببین وقتی دماغ خودت خوبه تو دنبال ی نتیجه فوق العاده ای که عمو ...

عکس بینیمو بذارم ببین تغییر میکنه بنظرت😂

گاهی خیلی دوس دارم ولی گاهی هم میگم پشیمون میشم از فکرش میام بیرون 

دووم میاریم که یه روزی چیزایی که میخوایمو تجربه اش کنیم💚✨ ای در دلم نشسته،از تو کجا گریزم؟!💍❤️🥺