تغییر کردماما نه اونطور ک انتظار داشتمببین وقتی دماغ خودت خوبه تو دنبال ی نتیجه فوق العاده ای که عمو ...
درست میگی
منم بینیمو عمل کردم .ولی واقعا خ مشکل داشت
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
یه سوال بیمه تکمیلی هزینه عمل بینی میده🤔😂یه دکتر اگه تو بیمارستان دولتی باشه رایگان عمل میشه ؟ فقط ...
ن بیمه تکمیلی واسه عمل زیبایی نیس.مگر درمانی باشه
ن دولتیم بری پول باید بدی
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
فقط ی ادم حقیر میتونه ب این فک کنه!چون خودش حقیرهوگرنه ماها برای دل خودمون هر کاری رو میکنیمو حتی از ...
خب بعضیا مثلا میگن عمل کنم خوشگل بشم ک ی ازدواج خوب داشته باشم. بد نیس
مردا اکثرا دنبال دختر زیبا هستن