2777
2789
عنوان

خیاط درجه یک یزد میشناسید

83 بازدید | 7 پست

سلام دوستان خیاط درجه یک واسه ست مادر دختری بهاری میخوام تو یزد کسی سراغ داره؟ کارش خوب بوده و راضی بودید از کارش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو اون تاپیک سوال پرسیدی ازم

نمیدونم دقیقا چند بار میره ولی از ۵ بار خیلی بیشتر میره زود به زود میگه وایی جیش زدم منم میبرمش دسشویی

آب هم زیاد میخوره دختر شما آب زیاد میخوره؟ یا اگه بازیگوشه حتما نگهمیداره خودت مجبورش کن ببرش بهش بگو شکمت درد میگیره باید زود به زود بری سرویس شکمت خالی شه تا بازم جا داشته باشه غذا و آب بخوری

شمام یزدی هستین عزیزم 😍

بله عزیزم ساکن یزدم دیگه حدود ۶ سالی میشه اینجاییم دخترم هم اینجا بدنیا اومده

بعد فارغ التحصیلی با همسرم اومدیم یزد 

خوشحال میشم هم شهری میبینم💖

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
بله عزیزم ساکن یزدم دیگه حدود ۶ سالی میشه اینجاییم دخترم هم اینجا بدنیا اومدهبعد فارغ التحصیلی با هم ...

همچنین عزیز دلم 

قبلاً بهت درخواست دادم دوست داشتی قبول کن 🥰 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏