من خودم یه بار فکر کنم حدود یک ساعت. یک ساعت و نیم یه آهنگو رو تکرار گوش دادم تا از سرم افتاد 😂😂😂
حالا کراش و این داستانا که اصلأ هیچ ...
شما چطور
نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
عزیزم شما ازمون دبیری شرکت کردی؟ الان معلمی؟ اخه دیدم تجربه مصاحبه رو گذاشتی من رشتم اموزش زبان بود دانشگاه ازاد درس خوندم با معدل ۱۷ و توی دبیرستان و راهنمایی هم خر خون بودم کلی نمره بالا و دو تا لوح دارم😂فقط میخوام بدونم ارزش داره بخونم؟؟ راضی هستی؟ حقوق یا مزایا داره یا نه چون خیلیا گفتن حقوقش چس تومنه بعد جوری ک تو از مصاحبش تعریف کردی ریدم تو خودم ب نظرم سخته بعد ممکنه ازمون قبول شی ولی موقع مصاحبه رد کنن بگن قبول نیستی؟؟😐 بعد اگر قبول بشی توی کدوم مدرسه میندازن محدوده محل زندگیم؟؟ چون دو تا مدرسه کنار خونمون هست میخواستم بدونم دقیقا میندازن اونجا یا جای دیگه... خلاصه هر چی میدونی بگو ولی خب من کار اداری دوس داشتم متاسفانه اکثر جاها ب جز اموزش پرورش رشتمو نمیخواست مجبورم برم فقط امیدوارم ارزش تلاش کردنو داشتع باشه ک واسه سال بعد ازمون بدم