اصلا بدون هیچ دلیلی تا دیشب خوب بود امروز ک روشنش کردم دیدم ی خط افقی از این سمت تا اون سمت تلویزیون اوفتاده تروخدا بگید تجربه داشتین درست میشه خاموش بزارمش ؟؟؟؟بخدا تازه خریدیم گارانتی هم نداره اخه ن ضربه خورد ن آبی چیزی ک بگم💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مال ما سامسونگ بود اینطوری شد بردیم تعمیرکارمجاز سامسونگ برامون اون قسمت مثلاینکه یسری لامپ خطی دارن تعویض کرد یکسالم ضمانت کرد ولی بعد دوسال دوباره همون قسمت برگشت .من گفتم شاید تعویض کامل نکرده فقط تعمیرش کرد مگرنه مگه میشه بازم همون قسمت...بزن گوگل توشهرتون تعمیرکار خوب پیدا کن
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا