2777
2789

دکتر برای درمان واژینسموس تو کرج میشناسید

کارش خوب باشه 

چون فقط میخوام یه سری ورزش بده 

تو رابطه با شوهرم اوکیم فقط از معاینه و سونو واژینال خیلی بدم میاد و اصلا به دکتر اجازه نمیدم نزدیک شه

دقیقا توضیح میدی چیه من خیلی جاها شنیدم وبهم میگن چیه دقیق نمی‌فهمم یعنی حساسیت به لمس داری

نه خوشگلم میترسم از معاینه یعنی از اینکه یه جسم خارجی بره ببخشید داخل واژنم ولی حین رابطه با همسرم اوکیم اوایل سخت بود کم کم اوکی شد الان دیگه تو دوران اقدامم ولی دکترم میگه حتما باید سونو واژینال داشته باشی من داخل رحم و خوب ببینم

در حالت کلی واژینسموس یعنی ترس از رابطه 

من از رابطم راضیم کلیم لذت میبرم ولی این خفیف و شدید داره ولی شدید برای کسی که حتی نمیتونه رابطه هم داشته باشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوشگلم میترسم از معاینه یعنی از اینکه یه جسم خارجی بره ببخشید داخل واژنم ولی حین رابطه با همسرم ا ...

در حالت کلی یعنی کسی که نمیتونه عضلات لگن و واژنشو شل کنه و این باعث درد هنگام رابطه و معاینه میشه 

در حالت کلی یعنی کسی که نمیتونه عضلات لگن و واژنشو شل کنه و این باعث درد هنگام رابطه و معاینه میشه

حالا واسه درمانش باید به س.ک .س تراپیست مراجعه کرد یه سری ورزش و اینا میده که یاد بگیری چجوری شل کنی