2777
2789
عنوان

فکرم خیلی درگیر یه خانمس

261 بازدید | 26 پست

بچه ها یه فامیل داریم خانمه تا چند سال پیش خیلی خیلی زندگی بدی داشت،  شوهرش خیلی کتکش میزد،  بهش پول نمیداد،  بچه هاش دختر بودن با کمک پدر مادر خانمه به سن مدرسه رسیدن.  یادمه شوهرش یه دکتر معمولی هم نمیبردشون، هر وقت این خانمو من میدیدم یه چشمش اشک بود یه چشمش خون.  فامیلا براش پول و لباس میفرستادن یا مامانش از مغازه های اشنا براشون لباس قسطی میگرفت.  داماده با خانواده زنه قهر بود،  یه مدت چند ماهه که اصلا نمیذاشت زنش با خانوادش رفت و امد کنه.  خلاصه خیلی محدود بود....  

حالا چند روز پیش دیدمش خانمه رو پشت یه ۲۰۷ نشسته بود دماغشم عمل کرده بود سر وضعشم خوب شده بود.  بچه هاشم عقب نششته بودن.  تعریف کرد گفت شوهرش خیلی خوب شده..  عوض شده با خانوادشم اشتی کردن.  خیلی براش خوشحال شدم.  بنظرتون چی باعث شده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمه دیگه

سنش میره بالا عوض میشه

فقط منتظرم یکی بیاد بگه دعا🔪🔪🔪

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

شاید واقعا همینجوری خوب شده یهو

شایدم خانمه یه آتویی از مرده دستش اومده😅

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

یا سیاست رفتاری. یا دیگه جونش به لبش رسبده و زده به سبم اخر.. قهر و تهدید به طلاق و اجرا گذاشتن مهریه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

آدمه دیگهسنش میره بالا عوض میشهفقط منتظرم یکی بیاد بگه دعا🔪🔪🔪

بالا گفتن🙂

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏