2777
2789
عنوان

فقط متاهل‌ها بیاین

175 بازدید | 13 پست

پسری که توی دعوا به روی بقیه بیاره چیکارا میکنه و منت بذاره، حساب کتاب کنه چقدر خرج میکنه

به درد زندگی میخوره؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا نه میخوای؟اگه کمه منم بگم؛ نه.

تنها ویژگی منفی همینه

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

خب اینجور ادم 

اگه خودت ادمی نباشی که به روی طرف بیاری چی کارها می کنی سخته.. یا ادمی هستی که یادت بره که برا بقیه چی کار کردی 

چون بعضیاشون بی منت اند یعنی کارهای خودشو یادشه ولی یادش میره بقیه چی کار کردن..

اول باید ببینی که چرا منت میزاره

۱. ایا دلیلش اینه که فکر می کنه بقیه هیچ کاری و خوبی بهش نمیکنند ؟که اگه اینجوریه بقول اصفانیا مثل گربه میمونه قابل تکیه نیست و باید باهاش صحبت کنی چون همش پشتت حرف میزنه و هرچی خوبی کنی فقط بدیتو میگه

۲.یا چون دیر براش جبران می کنند ؟خب یا از عدم شناخته یا صبرش کمه

۳. یا اینکه پرتوقعه دوست داره همون کارو درلحظه براش جبران کنند حالا یا میتونه یا نمیتونه ؟که اینجوری یکی باید نیم من باشه تا باهم بسازید

۴.یا تو زندگیش ضربه خورده و گیر ادم ناسپاس افتاده و به همه بدبینه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

خب اینجور ادم اگه خودت ادمی نباشی که به روی طرف بیاری چی کارها می کنی سخته.. یا ادمی هستی که یادت بر ...

همش درست بود، سر همین ویژگی رد کردم ولی میدونم بی اهمیت نیست

اگه این رفتار اذیتت میکنه بیشتر فکر کن چون همیشه بحث مادیات رو باهاش داری و ممکنه منت بزاره سر هر مو ...

از بس که من من میکرد همیشه بدیمو میگن یه بار نگفت خیلی جاها مشکل داشت بازم کمک می کرد 

یعنی مجبور میشی خودت هم به رخش بکشی اگه ادمیه که فکر میکنه فقط خودش کار میکنه بقیه نشستن

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

از بس که من من میکرد همیشه بدیمو میگن یه بار نگفت خیلی جاها مشکل داشت بازم کمک می کرد یعنی مجبور میش ...

درست میگی یه جاهایی آدم حرصش میگیره دوست داره ازش تشکر و قدردانی بشه ،دوس داره کارش به چشم بیاد ولی الهی که بتونیم به اون مرحله ای برسیم که حرف و رفتار آدما برامون ملاک نباشه وفقط برای  رضایت خدا انجامش بدیم ،شما هم کارت بی اجر نیست دل اون بچه رو شاد کردی خدا دلتو شاد کنه عزیزم