2777
2789
عنوان

با شوهرم اول صبحی قهر کردم

453 بازدید | 28 پست

باباشون مریصه هشتا بچه اند، پول بیشتر دوا درمون با شوهر منه حمالی بیشتر با شوهر منه،، منم باردارم اصلا حوصلههه ندارم. 

دیشب ده بار خانوادش زنگش زدن صب بیا بریم بیمارستان برا بابا شوهرم گفت من صب نیستم باید خانممو ببرم سونو و ازمایش، 

دوباره مادر خدا نشناسش ساعت شش صبح زنگش زده،  اینم ک حلو مامانش کلا لاله،، دیدم داره کاراشو میکنه و میره، هیچی نگفتم. 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت و رب زنگم زد (میخاست بگه کاراتو بکن ک رسیدم سریع ببرمت ک نوبت ازمایشت دیر نشه، عمدا ج ندادم) 

الان زنگش زدم میخاستم مامانش متوجه بشه ک قهر کردم با شوهرم، زنگ زدم میگم کی میزسی میگ ۲۰ دیقه دیگ فقط سریع کاراتا بکن، منم گفتم تا نیومدی خونه منتظر من نشینی کارامو نمیکنم. دیدم دوباره حرفشو تکرار کرد و خدافظی کرد میخاس جلو مامانش نشون نده قهر کردم،  دوباره زنگش بزنم چیزش بگم؟ 

خب ساعت سونو تو کی هست؟

ازمایش هم دارم ک تا قبل از ۹ باید انجام بدم. منم ک فلا رو تخت افتادم، شوهرمم ک ی رب دیگ میرسه

هشت و رب زنگم زد (میخاست بگه کاراتو بکن ک رسیدم سریع ببرمت ک نوبت ازمایشت دیر نشه، عمدا ج ندادم) الا ...

بچه بازی در نیار .اوقات خودتو تلخ میکنی انتظار چی داشتی از شوهرت

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

پدر شوهر من ۲۰ روز بیملرستان خوابید کل بیست روز همسر من پیشش بود با اینکه ۶ تا داداشن و من با دو تا بچه کوچیک خدا شاهده مادرشوهرم یکبار نگفت بیا این دو تا نون ولی من یکبار نگفتم تو چرا موندی خب پدرشه خب معرفت همه یه جور نیست خب چاره ای نبود همسر من کار بلد تر بود اخر هم فوت شد  انشالله که دعای خیرش بدرقه زندگیم باشه

بچه بازی در نیار .اوقات خودتو تلخ میکنی انتظار چی داشتی از شوهرت

انتطار داشتم وقتی میگ زنم کار داره پا حرفش وایسهههه و بگه بقیه برین. 

هشت و رب زنگم زد (میخاست بگه کاراتو بکن ک رسیدم سریع ببرمت ک نوبت ازمایشت دیر نشه، عمدا ج ندادم) الا ...

خب با این کارت داری عصبی میکنی اونو ، هم کارت انجام نمیشه هم روزه خودتو خراب میکنی ، ی وقتایی نمیشه بین زن و مادر تصمیم درست گرفت بهش حق بده 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن