2777
2789
عنوان

با شوهرم اول صبحی قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 28 پست
انتطار داشتم وقتی میگ زنم کار داره پا حرفش وایسهههه و بگه بقیه برین.

حالا وقت گرو‌کشیه آره؟؟ 

شانس آوردی من شوهرت نیستم وگرنه بیام ببینم حاضر نیستی میرم خوته مامانم آزمایشم فدای سرم بشه والااااا

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

پدر شوهر من ۲۰ روز بیملرستان خوابید کل بیست روز همسر من پیشش بود با اینکه ۶ تا داداشن و من با دو تا ...

دقیقا منم باردارم. و بارداری خوبی ندارم. تهدید به سقطم خانوادشم میدونن ی بار نکردن ی بشقاب غذا بهمون بدن. 

دیروز رفته دنبال کارا باباش، ی بشقاب باقالا اورده (مطمنم شوهرم رفته خونه اشون دیدع خودش برا من اورده) میگ بیا مامانم داد برات،  گفتم مامانت با هشتا شکم نمیدونه باقالی برا زن باردار بدههه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا وقت گرو‌کشیه آره؟؟ شانس آوردی من شوهرت نیستم وگرنه بیام ببینم حاضر نیستی میرم خوته مامانم آزمای ...

مگه تو مردی؟؟؟ 

خب با این کارت داری عصبی میکنی اونو ، هم کارت انجام نمیشه هم روزه خودتو خراب میکنی ، ی وقتایی نمیشه ...

دقیقا میخام عصبی بشه. 

عصبی هم بشه هیچکاری ازش بر نمیاد، فقط خودشا لعنت میکنه ک چرا امروزو ول کرده رفته. 

فردا صبح  نوبت دکترمه و حتما باید با جواب ازمایش سونو برم پیشش، کارمون ی هفته عقب میوفته ک منم مجبورشم میکنم مرخصی بگیرع و نره کار

ازمایش هم دارم ک تا قبل از ۹ باید انجام بدم. منم ک فلا رو تخت افتادم، شوهرمم ک ی رب دیگ میرسه

الان سر سلامتی بچت داری با کی لج میکنی؟

پاشو حاضر شو برو 

قبل نه آزمایش بده 

سونو بده 

زودتر بتونی چیزی بخوری 

به فکر بچت باش

فردا پیروی بچت ژن باباش رو به ارث میبره هم به تو احترام میزاره وهم حمایتتون میکنه

الان سر سلامتی بچت داری با کی لج میکنی؟پاشو حاضر شو برو قبل نه آزمایش بده سونو بده زودتر بتونی چیزی ...

من شانس ندارم. نه از شوهر شانس اوردم پس فردام از بچه شانس نمیارم. کسی ک اقبال نداره، نداره

غصه نخور عزیزم. سخت نگیر. بچه ات اذیت می شه به خاطر استرس شما.

چکار کنم 

خستم کردههه درواقع خستم کردننن، دیشب صدبار زنگ زدن به شوهرم. به همشون گفت نمیتونم بیام دیگ چرا ساعت شش زنگمون میزنههه.  

دقیقا میخام عصبی بشه. عصبی هم بشه هیچکاری ازش بر نمیاد، فقط خودشا لعنت میکنه ک چرا امروزو ول کرده رف ...

بنظرت تو این لجبازی کی آسیب می‌بیند ؟ مادرش یا تو شوهرت؟

ی کم عاقلانه برخورد کن ، ازش گله کن ولی عصبیش نکن ، دودش تو چشم خودت می‌ره ، اون که از روی عمد نرفته جلوی خودت زنگش زدن 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بنظرت تو این لجبازی کی آسیب می‌بیند ؟ مادرش یا تو شوهرت؟ی کم عاقلانه برخورد کن ، ازش گله کن ولی عصبی ...

مادرش ک اصلا نمیفهمه ک بخاد اسیب ببینع،، هزاران بار ما را انداخته به جون هم خودش هم بیرون گود انگار ن انگار ک اتفاقی افتاده. 

دقیقا من اسیب میبینم.  

ولی تا کی میخاد انقدر خدمات بده به خانوادش. چرا نمیتونه رو حرفش باشه. 

آسون لگیر زندگی رو عزیزم.

حالا اگه رفته به اونا کمک کرده ،صدقه سر خودت و بچه ات میشه گلم.

باید سعی کنیم خوش بین باشیم و از زندگیمون لذت ببریم.

نزاریم شیطون با این وهم و خیالات و فکرها رابطه هامون رو خراب کنه.

نیاز اونها به همسرت ان شاءالله براتون خیر هست.

لبخند بزن عزیزم هم به خودت هم همسرت و هم نی نی تون😊

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

مادرش ک اصلا نمیفهمه ک بخاد اسیب ببینع،، هزاران بار ما را انداخته به جون هم خودش هم بیرون گود انگار ...

چون برادرای بی فکر داره و مسیولیت پذیری نیستن ، و مجبور میشه بره و الا اون که قرار بوده ببرتت ، 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن