2777
2789
عنوان

شب ادراری کودک

158 بازدید | 28 پست

مامانا دخترم دوسال ونیمشه از پوشک گرفتم چند ماه بود شیا خشک میخوابید اما امشب خودشو نجس کرده کلن دیگه از پوشک گرفتم شب هم پوشکش نمیکنم  نمیدونم چی کنم طبیعیه کی یاد میگیره اصلن بابت از پوشک گرفتم دعواش نمیکنم

شب ادراری نیست ولی سعی کن نزاری جیش کنخ

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

عادت میکنه دختر خواهرم نه سالش بود عادت کرده بود شبها جیش میکرد تو خودش

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم اخه همیشه هر چند ساعتی که میخوابید پوشکش خشک بود سر اون کفتم شبا بدخوابش نکنم بیدارش کنم

عزیزم است کنم تو یتاپیک بلدی گزارش بزنی بترکه . عکسم مونده سایت هم خرابه خواهش ..‌‌ 

ممنون عزیزم اخه همیشه هر چند ساعتی که میخوابید پوشکش خشک بود سر اون کفتم شبا بدخوابش نکنم بیدارش کنم

خواهش میکنم گلم من دخترم ۲ سال و نیمه شبها پوشکه روزها میبرمش دستشویی چون نصف شب همکاری نمیکنه؟ اتفاقا سرشب جیش کرد رو پتوش مهم نیست آخرش یاد میگیرن شب ادراری هم تا ۵ سالگی مفهومی نداره

پسرم ۶ سالش هنوز من میبرمش شبا دسشویی نبرم خودشو خیس میکنه باید انقد ببری تا عادت کنه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

وای چقدر سخت🥲 چی کردن خوب شد

دیگه شبها ساعت میداشت بیدار میشد میبردش دستشویی سرشبم اصلا نوشیدنی و خیار و هندونه و ....نمیدادش قبل خوابم حتما دستشویی میبردش 

خواهش میکنم گلم من دخترم ۲ سال و نیمه شبها پوشکه روزها میبرمش دستشویی چون نصف شب همکاری نمیکنه؟ اتفا ...

خیلی ممنون عزیزم نکران بودم نکنه همیشه اینجور بمونه دختر منم همکاری نمیکنه شبا بد خواب وجنس میشه

خیلی ممنون عزیزم نکران بودم نکنه همیشه اینجور بمونه دختر منم همکاری نمیکنه شبا بد خواب وجنس میشه

خواهش میکنم پس شبها پوشکش کن تا بزرگتر بشه گناه داره،