مامانا دخترم دوسال ونیمشه از پوشک گرفتم چند ماه بود شیا خشک میخوابید اما امشب خودشو نجس کرده کلن دیگه از پوشک گرفتم شب هم پوشکش نمیکنم نمیدونم چی کنم طبیعیه کی یاد میگیره اصلن بابت از پوشک گرفتم دعواش نمیکنم
اره ییارر شب میخاد بخابه ببره یبارم دم دمای صبح دیگه جیش نمیکنه من الان ۴ ساله کارم اینه😂
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
باشه عزیزم شرطی نمیشه انقدر که بهم میگن شیا هم پوشکش نکن
نه عزیزم چه شرطی والا اینجوری بدتره عادت کنه خودشو خیس کنه یا بدخواب بشه خواب برای مغزش خیلی لازمه
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
باشه عزیزم ممنونم اره بقول شما عادت میکنم از این پوشک شورتیا میپوشونم فکر مبکمه شورتن
😙خیرشو ببینی خدا حفظش کنه دختر گلتو
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
یه چندشب ببر کلا عادت میکنه یکم سخت هست اولش بعد جفتتون عادت میکنید😂🙌🏼
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷