2777
2789
عنوان

شب ادراری کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست
ممنون عزیزم یبار شبا میبردین؟

اره ییارر شب میخاد بخابه ببره یبارم دم دمای صبح دیگه جیش نمیکنه من الان ۴ ساله کارم اینه😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دختر خالم دو سالشه از پوشک گرفتنش شبام که بیدار نمیشه زیرش یه چیزی میزارن کثیف نشه یا پوشکش می ...

ممنون عزیزم؛منم از این به بعد زیر انداز میندازم زیرش ؛نگران شب ادرار ی بودم انگار طبیعیه بین بچه ها این سن

باشه عزیزم شرطی نمیشه انقدر که بهم میگن شیا هم پوشکش نکن

نه عزیزم چه شرطی والا اینجوری بدتره عادت کنه خودشو خیس کنه یا بدخواب بشه خواب برای مغزش خیلی لازمه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

ممنون عزیزم؛منم از این به بعد زیر انداز میندازم زیرش ؛نگران شب ادرار ی بودم انگار طبیعیه بین بچه ها ...

آره عزیزم طبیعیه من پسر عمو دارم سه سالشه تازه دارن از پوشک میگیرن کم کم یادش بدی خودش یاد میگیره بچه ها باهوشن

یوخ یوخ یوخ 

نه عزیزم چه شرطی والا اینجوری بدتره عادت کنه خودشو خیس کنه یا بدخواب بشه خواب برای مغزش خیلی لازمه

باشه عزیزم ممنونم  اره بقول شما عادت میکنن از این پوشک شورتیا میپوشونم فکر میکته شورتن

باشه عزیزم ممنونم اره بقول شما عادت میکنم از این پوشک شورتیا میپوشونم فکر مبکمه شورتن

😙خیرشو ببینی خدا حفظش کنه دختر گلتو

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

آره عزیزم طبیعیه من پسر عمو دارم سه سالشه تازه دارن از پوشک میگیرن کم کم یادش بدی خودش یاد میگیره بچ ...

خودش خیلی علاقه نشون میداد منم میخواستم بزارم سه سال خودش دلش میخواست از پوشک بگیرمش 

الهی😅😅 دختر من اصلن نزاشت به صبح بکشه ببرمش

یه چندشب ببر کلا عادت میکنه یکم سخت هست اولش بعد جفتتون عادت میکنید😂🙌🏼

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷