2777
2789
عنوان

دیدی سوگلی خدارو🙂

217 بازدید | 18 پست

دیدیدبعضیاانگار سوگلی خدان

همیشه قسمت خوبه برااوناس

حال خوب برا اوناس

ارفاق برااوناس.نمره۲۰برا اوناس خسته باشن بهشون اجازه استراحت میده نمیذاره خارتودسشون بره مریض باشن امتحان نمیگیره ازشون داستان چیه تابوده مثل این شاگرده بودم که یه پاش بالابوده ودستاش بالابابغض ازگوشه کلاس بقیه ارونگاه کردم قربونش بشم کفرنمیگما

ولی حکمتت چیه خدا اگه بدبودم چیزی که خودت ساختی اگه بدشدم مگه معلمم نبودی بازبون خوش راه ونشونم میدادی نه اینکه خودکاربذاری لای انگشتام😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان برای همه‌ست هر کی امتحان خودشو پس میده اینطوری فکر نکن ی عده خیلی راحتن. مگه اینکه خدا رهاشون کرده باشه که اون وقت هلاک میشن چون اونایی کا به خدا نزدیکترن امتحانشون سخت تره. باهاش راه بیا وقت بگذرون متوجه بشی چی به چیه

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

امتحان برای همه‌ست هر کی امتحان خودشو پس میده اینطوری فکر نکن ی عده خیلی راحتن. مگه اینکه خدا رهاشون ...

من میدونمممم اون دنیا جام بهشت نیس

هم این دنیا امتحان بدم هم اون دنیاعذاب؟