2777
2789

وای من عااااشق بادمجونم 😍😍

دلم خوااااست 😣😣😣

نوش جونت 😋😋

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشک بادمجون. حلیم بادمجون. گوجه بادمجون. میرزا قاسمی. قیمه بادمجون. بادمجون شکم پر. موساکا. اش بادمجون. بادمجون پلو.من اینارو درست میکنم باهش😄😄

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
منم عاشق بادمجونم😋😋 حتی باهاش پیتزا هم درس کردم😆😆 ب عنوان خمیر از بادمجون استفاده کردم

چه جالب !!!

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
گفتی بادمجان یادم افتاد باز خندم گرفت ، رفته بودم خرید یه بادمجون عجیب دیدم عکس بزارم ؟

بزار 

منم بادمجونایی دیدم که عجیب غریبن و خنده دار 😅

من یه مدل درست میکنم همه خوششون میاد پیاز و تفت میدم نرم که شد بادمجونای نگینی شدرو بهش اضافه میکنم یکم نمک و فلفل و  روچوبه و پودر سیر بهش میزنم میزارم کاملا سرخ بشه بعد گوجه های نگینی شده و پوست گرفته میریزم اونم سرخ شه بعد بهش فلفل دلمه نگینی اضافه میکنم.یک ربع بعدش آماده است و با نون و سبزی خوردن تازه و ماست سِرو میکنیم😋

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

اها راستی بقچه بادمجون. ته چین بادمجون. مرغ و بادمجونم هست

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️