2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم کسی علاقه داره بهم

97 بازدید | 10 پست

ببینید این بنده خدا ی آشناس بعد من اول ت اینستا فالوش کردم اون فالو نکرد بعد ی مدت استوری گذاشت من لایکش کردم بلافاصله اومد درخواست فالو داد بعد گذشت سال نو شد استوری سال تحویلمو دید بعد چند ساعت اومد تبریک گفت و التماس دعا چون کربلا بودم بعدش تولدم بود روز تولدم فقط استوریمو لایک کرد بعد چن وقتش ک گذشت کارش داشتم بهش پیام دادم بعد موقع تموم شدن حرفامون گفت تولدتونو تبریک میگم بنظرتون روم کراشه یا توهم زدم؟

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 

بعد گفت تولد گذشتتونو تبریک میگم یعنی مثلا فروردین تولدم بود اخراش این اوایل اردیبهشت ک حرف زدیم باهم تبریک گفت بنظرتون امیدوار شم یا نه بهش دل نبندم؟

متن نخونده میگم اگ فکر میکنی گسی دوستت داره یا نداره یعنی نداره چون مردا وقتی حس قوی داشته باشن مشخصه واضح میگن

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متن نخونده میگم اگ فکر میکنی گسی دوستت داره یا نداره یعنی نداره چون مردا وقتی حس قوی داشته باشن مشخص ...

باهاش دوست نیستم اخه گفتم بیینم روم کراشه یا دارم توهم میزنم

ببین بنظرم تا وقتی که اون طرف مستقیما نیومده بگه سعی کن هر رفتاری ک میکنه پای هرچی بذاری جز علاقه

چون ما خانم ها خیلی بیشتر به جزئیات توجه داریم به یسری  رفتارا ممکنه توجه کنیم ک طرف مقابل اصلا از روی قصدی اینکارو انجام نداده .

و با این تفکر کمتر خودت اسیب میبینی

باهاش دوست نیستم اخه گفتم بیینم روم کراشه یا دارم توهم میزنم

عزیزم  پسرا مثل ما دخترا نیستن کسی رو بخوان جوری درگیر میشن یادمه دوستم از کسی خوشش میومد بعد میکفت پسر خجالتی هست روش نمیشه مجازی زیاد نشون بده پیج همو داشتن ولی همون پسر حتی خجالتی بعد عاشق کسی شد دختر پیام‌شو نشون داد جوری عاشق پیشه بود 🫠

عزیزم پسرا مثل ما دخترا نیستن کسی رو بخوان جوری درگیر میشن یادمه دوستم از کسی خوشش میومد بعد میکفت ...

اخه این طرف وکیلمه منم دارم طلاق میگیرم برا همون پرسیدم

اخه این طرف وکیلمه منم دارم طلاق میگیرم برا همون پرسیدم

وای وکیلو بزار کنار اصلن خودت هم قبول نکن عزیزم آخرش برات پشیمونی داره من بخدا بعد جدایی وکیل مسدود کردم جوری بهم ابراز علاقه میکرد .

وای وکیلو بزار کنار اصلن خودت هم قبول نکن عزیزم آخرش برات پشیمونی داره من بخدا بعد جدایی وکیل مسدود ...

عههه چ جالب نمیدونستم