2777
2789
عنوان

اصلا فک نمیکردم شوهرم همچین ادمی باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 5637 بازدید | 286 پست
ﻳﻌﻨﻲ ﻗﺒﻞ اﺯﺷﻤﺎﺑﺎﻫﺎﺵ ﺩﻭﺳﺖ ﺑﻮﺩﻩ? اﮔﻪ ﺁﺭﻩ ﻛﻪ ﻫﻴﭻ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻣﺠﺮﺩﻩ ﻭﺧﻖ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﺩاﺭﻩ ﮔﻪ ﺑﻌﺪاﺯﺷﻤﺎﺑﺎﻫﺎﺵ ﭼﺖ ﻛﺮﺩﻩ ...

دیگ از چشمم افتاد دیگ بیخیالش شدم ،، دوران مجردی میرفته از صدتا ادا در میومده بعد الان ده روز ی بارم نیاز منو بر طرف نمیکنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واقعا زیادی حساسی . گذشته ای که شما اصلا تو زندگیش وجود نداشتی ، اصلا مهم نیس .

بعدشم معلومه وقتی ازش بپرسی، میگه با کسی نبودم . انتظار داشتی بگه بودم؟؟؟

درستشم اینه که ادم نگه . چون من خودم از یه کارشناس شنیدم که پیش همسر ، هیچوقت روابط گذشته رو بازگو نکنید 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
گلم گذشته رو بی خیال. ینی کسی ک دو از جون اقاتون یه پسر لات بی سرو پا چاقو کش هرز نمیتونه ادم بشه؟ چ ...

اخه ادعاش خیلی میشه ، بخدا موقع ازدواجم همه میگفتن چرا ب این رفتی تو بهتر از اینا میتونی بری ، چهرش افتضاحه،

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته
ساده اییا  همه تو مجردیاشون شیطنت کردن  انتظار داشتی تو اولین دختری باشی که باهاش حرف زد ...

شوهرمن قبل ازدواج حتى با يه دختر حرف هم نزده بود و يه افتاب مهتاب نديده ى .واقعى بود. الانم بعد 13 سال بهم وفاداره. نميگم عاشق و معشوقىم که مشکلات هميشه هست ولى کلا اين مدليه اهل خلاف نيست.