2777
2789
عنوان

اضطراب جدایی کودکان

94 بازدید | 10 پست

پسر ۶ ساله ای دارم که سال قبل بخاطر اضطراب جدایی شدیدی که داشت پیش دبستانی نرفت هیچ جا حتی خونه مامانم ثانیه ای بدون من واینمیسه حتی واسه سنجش که نمی‌ذارن والدین برن داخل دستم از لای در بردم داخل تا وایسه سوالارو جواب بده مرحله اول سنجش رد شد ولی مرحله دوم قبول شد کمی مشکل گفتاری داره مثلا جملات نامربوط میگه و گاهی جای فعل و فاعل اشتباه میگه

کسی بوده بچش مثل بچه من بوده 

هرشب کارم شده گریه از ۳ سالگی همش جام مطب روانپزشک و روانشناس بوده دیگه خسته شدم بسکه نتیجه نگرفتم😭😭😭

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...
هیچوقت سعی نکردی از خودت جداش کنی؟مثلا چقد تلاش کردی؟

از ۳ سالگی تا الان در تلاشم هر دکتر خوبی که فکر کنی هم بردم کلی هم هزینه کردم دریغ از ذره ای تغییر 

خییییلی خستم خییییلی هر مهد و کلاسی میبرمش مدیر و معلم مجموعه بخاطر عدم همکاری پسرم و اینکه نظم کلاس بهم میریزه عذر پسرمو میخوان 

نمیدونم واسه کلاس اولش باید چکار کنم😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شرایط سختیفقط میتونم بگم خدا به دادت برسهمهد قرآنی نبردی؟

نه مهد عادی بردم کلاس تکواندو بردم پارک زیاد میبرم 

کلا با بچه ها ارتباط نمیگیره یه پسر ۳ سال و نیمه هم دارم شاید باورت نشه ولی تا الان حتی یکبار هم باهاش بازی نکرده همش ازش بدش میاد😔

بدبختی من یکی دوتا نیست پسر دومم هم با اینکه ۳/۵ سالشه اما حتی یک کلمه هم حرف نمیزنه نقص توجه داره و...

فعلا دارم میبرمش گفتار درمانی

فقط توروخدا برام دعا کنید دیگه خیلی ناامید شدم🥺🥺😫

نه مهد عادی بردم کلاس تکواندو بردم پارک زیاد میبرم کلا با بچه ها ارتباط نمیگیره یه پسر ۳ سال و نیمه ...

مهد قرآنی رو حتما امتحان کن.

مربی هاشون با حوصله تر و صبورتر هستن.بچه هارو اذیت نمیکنن و تحت فشار نمیذارن.

بدبختی من یکی دوتا نیست پسر دومم هم با اینکه ۳/۵ سالشه اما حتی یک کلمه هم حرف نمیزنه نقص توجه داره و ...

اسی الان ک گفتی بچه ۳سال و نیم حرف نمیزنه برام تعجب آور شد.

دکتر چیزی نگفته؟

از همه نظر چک و بررسی کردین؟

منظورم آزمایش و ایناس

در یافته های جدید علم روانشناسی خیلی از این موضوعات حل شده .رویکرد جدید فراتشخیصی. بر اساس تاپیک هایی که زدم پیام بذارید کمکتون می کنم.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

اسی الان ک گفتی بچه ۳سال و نیم حرف نمیزنه برام تعجب آور شد.دکتر چیزی نگفته؟از همه نظر چک و بررسی کرد ...

فوق تخصص روانپزشک کودک بردم شربت ریسپریدون نوشت اما گفت نهایت 30 درصد تاثیر مثبت داره و درکل اوتیسم درمان نداره دو ماه هم هست دارم گفتار درمانی و کار درمانی ذهنی میبرم دریغ از کوچکترین تاثیر مثبت😭

چه شرایط سختیفقط میتونم بگم خدا به دادت برسهمهد قرآنی نبردی؟

مهد قرآن نبردم کلا امسال بیخیال مدرسه فرستادنش شدم دیگه نمیکشم😮‍💨😮‍💨