چند ماه بعد و چقدر بعد از عمل اقدام رو شروع کردین؟؟
لطفا کسی این شرایط رو داشته بیاد بگه لطفا 🙏
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
منم همسرم واریکوسل دارشت عمل کرده الانم دو سال میشه .سه تا سقط کردم بعد عمل .فعلا هم نتیجه نگرفنیم.ب ...
وای خدا بهت صبر بده
سقط خیلی بده
ادم اولش خوشحال و بعد نآمید از همه دنیا
ان شاالله که بارداری سالمی داشته باشی
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خرنوب بهش یدین -یا یه لیوان اب پیاز-یا شیر وتخم مرغ محلی رو قاطی کنیدصبح ناشتا ۴۰ روز بخوره
اره خرنوب رو شروع کردیم
با جوانه گندم
هر چی فکر میکنم و سرچ میکنم که خوبه طفلی میریزم تو حلق ش
آره عزیزم مال همه دختر میشه دکتر من آشناست بمن گفتش که به فلانی بگو دکتر گفته برای پسر دار شدن عمل م ...
وآاآآآای دارم ذوق مرگ میشم
این اولین خبر خوشی که بعد آز همسرم شنیدم
الان خوشحال شدم که واریکوسل داره
به نظرم بهتره با یه دکتر دیگه مشورت کنین و بعد تصمیم بگیرین
دنبال این دکتر خیلی گشتیم
بهر حال واریکوسل عمل میخواد
اینو تمام دکترا میگن
مخصوصا من که بعد ۶ ماه جواب نگرفتم
بیشتر مردا دارن نگران نباش عزیزم برطرف میشه روحیتو حفظ کن مراقبت و تقویت شوهرت
مرسی گلم بابت راهنماییهاتون
واقعا کمکم کردین
ممنون
حالم بهتر شد