2777
2789
عنوان

چند ماه بعد عمل واریکوسل همسرتون باردار شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 8238 بازدید | 41 پست
اره دیگه برا من که ۶ ماه تو اقدام بودم و ۱ سقط داشتم باز حالا باید بعد عمل اینقدر صبر کنم زیاده &nb ...

سرعت سریع وکند اسپرمشون چنده ؟

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم واریکوسل داشت بدون عمل باردارشدم 

خوش به حالت

من نگرانم تو این شرایط اگه باردار شم باز سقط بشه!!

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
سرعت سریع وکند اسپرمشون چنده ؟

اوناهم داغونه

ab جمعا ۲۱ درصده  

مرفولوژی هم خراب

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور

منم همسرم واریکوسل دارشت عمل کرده الانم دو سال میشه .سه تا سقط کردم بعد عمل .فعلا هم نتیجه نگرفنیم.بستگی به شدتش داره برا اونایی که گرید ۱هستند بدون عمل هم میشه ولی همسر من دوطرفه گرید۲بود

به زودی در این محل تیکر بارداری نصب میشود.Coming soon...😊😊😊
با واریکوسل باردار بشی نی نی حتما دخمل میشه عزیزم 

وآاآآآای واقعا

خدایا شکرت یعنی میشه  ما عاآاآآاشق دختریم

یه نقطه امیدوار کننده  

یه دکتر خوب انتخاب کن 

دکترم خوبه خداروشکر

به روش میکروسرجری هم عمل میکنیم

شوهرت نظامیه؟؟؟

نه  کارش هم خیلی اینطوری نیست که وایستاده باشه

نمیدونم این از کجا افتاد تو زندگیمون

وآاآآآای واقعا خدایا شکرت یعنی میشه   ما عاآاآآاشق دختریم یه نقطه امیدوار کننده &nbs ...

آره عزیزم مال همه دختر میشه دکتر من آشناست بمن گفتش که به فلانی بگو دکتر گفته برای پسر دار شدن عمل میخایم بکنیم چون با واریکوسل باردار بشی صد در صد دختره

منم همسرم واریکوسل دارشت عمل کرده الانم دو سال میشه .سه تا سقط کردم بعد عمل .فعلا هم نتیجه نگرفنیم.ب ...

شیر تخم مرغ بهش بدید قولت میدم باردارشی

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه