2777
2789
عنوان

من شهر غریبم و سه تا بچه دارم

81277 بازدید | 314 پست

بچه هام پشت سر هم هستن و شیطونن. 

من خیلی دیگران رو نمیبسنم. 

چند وقت یکباره. 

ولی توقع دارم وقتی میبینمشون حوصله بیشتری به خرج بدن باهامون. 

اما جدیدا همه دارن ناراحتم میکنن. 

در اصل بچه داریم باعث شده از اجتماع فامیل و خانوادم و ... طرد بشم‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم سخته چون هیچ کس حوصله خودشم نداره متاسفانه.متم تا وقتی کوچیکه ۵ ۶ سالش شد خونه نشین شدم و تحت فشار بودم چون هیچ جا را نداشتم با سه تا بچه کوچک برم!حالا با پارک و اینا خودتو سرگرم کن میگذره

❤️ فقط خدا و اهل بیت علیهم السلام ❤️

مثلا یه شخصی که باهاش رفت و امد داشتیم، حس کردم داره اذیت میشه و رفت و امدم رو به خونش قطع کردم. شاید سالی یکی دو بار برم. بیشتر دعوتشون میکنم‌. یا اونا بیرون دعوتمون میکنم. 

پریشب بیرون دعوتمون کرده بودن. گفت فردا شبم بریم بیرون ولی فلانی و بچه هاش نیان. 

خیلی ناراحت شدم. امروز کلا گریه کردم. 

اصلا نیاز نبود صراحتا بیان کنن. 

بخدا من خیلی خیلی ملاحظه میکنم. حتی همین خانم اونروز قرار بود بیاد خونم گفتم فلان تایم بیا که پسرم خونه نیست و مدرسس تا راحت تر باشی...

مثلا یه شخصی که باهاش رفت و امد داشتیم، حس کردم داره اذیت میشه و رفت و امدم رو به خونش قطع کردم. شای ...

ادم های سمی دور و برت رو پاک کن خودت یه خانواده کاملی با بچه هات و همسرت برو گردش و خوشگذرونی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من انقدر از نزدیکان و مادر پدرم ناراحت شدم دیگه عادی شده گریه هام تموم شدن

دقیقا اونا دیشب مامان بابام دعوت کردن. جالبه بگم مامان بابام مهمون من بودن و اومده بودن شهر ما. بعد این خانواده جدا دعوت کردن. حتی شوهرمم دعوت کردن. همه هم رفتن. 

امروز روز بدی بود