2777
2789
عنوان

بهترین روش بی دردی زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 8616 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی اذیت شدم چون کیسه آبم پاره شد خیلی خیلی پیاده روی آروم بکن بعد شنیدم موقعه درد زایمان یا شب قبلش یا کوفتی دیگه دکترها گفت این هفته در دهه روغن کرچک بخورسوره انشقاق بخون

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤

سلام.

شربت زعفران غلیظ 

دم کرده تخم شوید

روغن کرچک

دم کرده گل گاو زبان

خواندن سوره انشقاق

من اینا رو شنیدم که برای زایمان راحت موثره

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
از کی روغن کرچک بخوریم؟؟کدوم شهر انجام دادند؟بعدش عوارض نداشتند

شیرازنه والا  من که دخترن یسال از دخترش بزرگتره اصلا نمیدونستم همچین چیزی هست

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤

دوست من هفته پیش اپیدورال انجام داده کرج و راضی بود گفت خیلی خوبه و زیاد درد احساس نمیکنی

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
منم زایمان طبیعی بودم خیلیم‌ واسم راحت بوداصلاانتظارنداشتم اون جوری باشه.البته من شب قبل زایمان روغن ...

کی دقیقا زایمان کردی؟هفته چهل؟فقط یک شب روغن کرچک خوردی؟