2777
2789
عنوان

سایت پر شد از ما کنکوریا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 40 پست
خدا نکنه عزیزدلم❤️وای درکت میکنممم چی میگی منم دهم یازدهم بودم همینجوری بودم که هنوز خیلی تا کنکور م ...

اوهوممم واقعا آدم فکرشو نمیکرد اینقدر نزدیک باشه😭😂

ولی جدی آره تصمیم گرفتم شل کنم اینقدر عذاب ندم خودمو

مرسییی💋🤍

بهترین نسخه خودت باش🤞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی وحشتناکه ولی مثل سگ میترسم ازشمنم همینطور:))ولی میخوام تلاشمو واسه نهاییا و تیر بکنم هرچی ش ...

من که مجهز میرم 😂

آره تیر و نهایی را میخوام تلاش کنم البته اگه مثل الان گشادیم نشه 😐 خودمم فرهنگیان میخواستم که اونم اینوره فقط

میترسم از سرکوفت و حرف بقیه حوصلم نمی‌کشه ولی خب چاره چیه 

وای مینیممژ😭😂مرسی قربونت برممحالا منم یاد پارسال میفتم که میرفتم تو تاپیک کنکوریا بهشون انگیزه مید ...

منکه پسرم رفت کافی نت کارت ورود به جلسه گرفت

تا کارت رو دیدم از استرس حالت تهوع گرفتم

خدا کمک همتون کنه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
ترسناکهه امروز همش گرمی و پریود آوردندگانو میخوردم ببینم زودتر میشم یا نه😭

نبابا موقع هایی که میخوای زود بشی نمیشی 

من سر یه جریانی میخواستم دو سه روز زودتر بشم دقییییییققققق همون روز موعدم شدم 😐😂💔 

کلی گرمی خورده بودم تازه

تو دعا کن دیر تر بشی

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

اوهوممم واقعا آدم فکرشو نمیکرد اینقدر نزدیک باشه😭😂ولی جدی آره تصمیم گرفتم شل کنم اینقدر عذاب ندم خ ...

دقیقااا😂🥲

باریکلا دختر عاقلمممم🥰💗واقعا هیچی ارزش نداره خودتو عذاب بدی

بوس بهت💋ایشالله سر کنکور بهترین ورژن خودتو ارائه بدی

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

من که مجهز میرم 😂آره تیر و نهایی را میخوام تلاش کنم البته اگه مثل الان گشادیم نشه 😐 خودمم فرهنگیان ...

اوهووممم😂

دقیقا 

فوقش هم دو روز حرف بزنن

تو اتاق قایم میشیم تا سال بعد😂🤣

بهترین نسخه خودت باش🤞
منکه پسرم رفت کافی نت کارت ورود به جلسه گرفتتا کارت رو دیدم از استرس حالت تهوع گرفتمخدا کمک همتون کن ...

واهای

منم کارتمو دیروز گرفتم

حس خاصی نداشتم بهش ولی در کل استرسی هستم

فقط یه خورده احساس کردم سایز کارته بزرگه مستطیلیه

واسه شما هم این شکلیه یا حساس شدمم

بهترین نسخه خودت باش🤞
چی خودتو راحت میکنی؟🙄ولی جدی تهش چیفوقش یا مسیرمون عوض میشه یا یه سال دیگه...ارزششو نداره واقعا

دیگه اگه نتونم تحمل کنم مجبور میشم کاری که نمیخوامو انجام بدم چون دیگه حوصله حرفاو طعنه های اینو اونو ندارم

دیگه خسته شدم شبا با استرس اینکه فردا قراره چی بخونم چجوری امتحان بدم نکنه نرسم درسمو تموم کنم خوابیدم‌‌..

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

نبابا موقع هایی که میخوای زود بشی نمیشی من سر یه جریانی میخواستم دو سه روز زودتر بشم دقییییییققققق ه ...

تا حالا هیچوقت دیرتر نشدم

به معنای واقعی بدبخت بشودمممم🤣🤣🤣

بهترین نسخه خودت باش🤞
واهایمنم کارتمو دیروز گرفتمحس خاصی نداشتم بهش ولی در کل استرسی هستمفقط یه خورده احساس کردم سایز کارت ...

آره واسه ما که آچاره زیرش کلی مطالب نوشته بالاشم مستطیل 

دقیقااا😂🥲باریکلا دختر عاقلمممم🥰💗واقعا هیچی ارزش نداره خودتو عذاب بدیبوس بهت💋ایشالله سر کنکور به ...

مذسی عزیزدلممم

واقعا ممنون بابت دعای قشنگت

بوس به کله ات💋🤍🫂

بهترین نسخه خودت باش🤞
مذسی عزیزدلمممواقعا ممنون بابت دعای قشنگتبوس به کله ات💋🤍🫂

بوس به تو خوشگله🥹💋✨️

شبت خوش💗

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

اوهوممم واقعا آدم فکرشو نمیکرد اینقدر نزدیک باشه😭😂ولی جدی آره تصمیم گرفتم شل کنم اینقدر عذاب ندم خ ...

اون شماره داوطلب همون شماره صندلیتون میشه؟