2777
2789
عنوان

سایت پر شد از ما کنکوریا😂

289 بازدید | 40 پست

آقا ولی خدایی گناه داریم خیلی 

استرسمون زیاده این چند روز

چیکار میکنید بچها؟

حالا من استرس چیو گرفتم؟ اینکه تایم پریودم میفته روز کنکور:)) بچها جدا حالم خرابب😭🤣

بهترین نسخه خودت باش🤞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس ندارم سرما خوردم ناجور

وای فوبیاااامممم

من حساسیت فصلی دارم هر روز هم عطسه و آبریزشم به راهه

میترسم دستمال نذارن ببرم

حالا یه اسپری استفاده میکنم خدا کنه تا اون روز کمترش کنه علائممو

تو هم مراقب خودت باشش دمنوش بخور و یکم استراحت کن به خودت زیاد فشار نیار مرور کن همینطوری

بهترین نسخه خودت باش🤞
آره واقعا پر شده همش یاد پارسال خودم میفتم😂💔ایشالله موفق باشید همگی💗

وای مینیممژ😭😂

مرسی قربونت برمم

حالا منم یاد پارسال میفتم که میرفتم تو تاپیک کنکوریا بهشون انگیزه میدادم و فلان امسال گریبان گیر خودمم شده این کنکور فلان فلان شده خیلی دور به نظر میرسید😭😂

بهترین نسخه خودت باش🤞
منم تایمش اون موقعست 😑شبا وحشت میکنم از فکر و خیال 😐 احتمال میدم پشت بمونم خیلی پشیمونم درس نخوندم ...

وای خیلی وحشتناکه ولی مثل سگ میترسم ازش

منم همینطور:))

ولی میخوام تلاشمو واسه نهاییا و تیر بکنم هرچی شد شد فوقش یه سال دیگه میمونیم دیگه چی میخواد بشه

از اسرتس خودمو کشتم هیچی هم نخوندم

مانع اصلی هم همین گوشی بود 

بهترین نسخه خودت باش🤞
منم زدم دنده بیخیالیشد شد نشد تهش اینه خیلی بهم فشار بیاد خودمو راحت میکنم دیگهدیگه به خودم سخت نمیگ ...

چی خودتو راحت میکنی؟🙄

ولی جدی تهش چی

فوقش یا مسیرمون عوض میشه یا یه سال دیگه...

ارزششو نداره واقعا

بهترین نسخه خودت باش🤞
وای مینیممژ😭😂مرسی قربونت برممحالا منم یاد پارسال میفتم که میرفتم تو تاپیک کنکوریا بهشون انگیزه مید ...

خدا نکنه عزیزدلم❤️

وای درکت میکنممم چی میگی منم دهم یازدهم بودم همینجوری بودم که هنوز خیلی تا کنکور مونده و فلان یهو تا چشم بهم زدم دیدم عه واااا چند روز دیگه باید برم سر جلسه😭😂

ولی خب اینم یه مرحله از زندگیه زیاد استرس نده به خودت بعدا خاطره میشه😂💗

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم