2777
2789
عنوان

دنبال مهدكودك توى استانبول هستم

4141 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

ما داريم واسه زندگى ميريم استانبول و ميخوام دخترم كه ٣/٥ سالشه بزارم مهد ولى خيلى تنوع زياده و موندم چكار كنم بيشتر از ١ مليون هم نميخوام ماهانه هزينه كنم ميتونيد كمكم كنيد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم. خیلی سخته .زبون ترکی بلده بچتون؟

پدرش از اول كامل تركى صحبت كرده باهاش ولى استانبولى رو تو تلويزيون ديده بيشتر هم واسه يادگيرى زبان ميخوام بفرستمش مهد

پدرش از اول كامل تركى صحبت كرده باهاش ولى استانبولى رو تو تلويزيون ديده بيشتر هم واسه يادگيرى زبان م ...

استانبولی یکم با ترکی اذری فرق داره، سختش باشه فکر کنم

She is everything I ever wanted.... 
استانبولی یکم با ترکی اذری فرق داره، سختش باشه فکر کنم

داريم تو خونه هم باهاش كار ميكنيم ولى خوب زمان بر هست و حقيقت ترجيح ميدم تو محيط ياد بگيره كه لحجه نداشته باشه البته پدرش كاملا استانبولى بلده ولى من زياد نه 

به هر حال بايد ياد بگيره فقط موندم چه مهدى بزارمش از مهد هاى بين المللى هست تا مهد هاى معمولى

بچه ۳/۵ ساله شما ترکی استامبولی میفهمه که میخاین بزارینش مهدکودک اونجا 😧😦

بلاخره كه بايد ياد بگيره مثل مهد هاى انگليسى زبان تو تهران ميمونه بچه تو محيط خيلى سريع ياد ميگيره و چون قصد زندگى داريم بهترين گزينه مهده

موفق باشید. اینجوری باشه انشااله به مشکل نمیخوره ؟  خودتون ترک کدوم سمتین؟ دوست داشتی بگو

من خودم كورد هستم 😅 ولى همسرم ترك شبستر هست 

تصميم گرفتن در مورد مهد خيلى سخته اميدوارم انتخاب درستى داشته باشن

ماهم داریم میریم واسه زندگی استامبول ما قرار بود ابان اونجا باشیم خونه هم پیدا کردیم کار هم پیدا کردم واسه خودم از طریق یکی از دوستام اما یه مشکلی پیش اومدو نشد بریم  عقب افتاد...منم دخترم نزدیک دوسالشه منم میخوام بزارمش مهد اونجا...اما اینطوری نمیفهمم باید برم بگردم یه جای خوب نزدیک خونه پیدا کنم اینطوری که نمیشه

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
ماهم داریم میریم واسه زندگی استامبول ما قرار بود ابان اونجا باشیم خونه هم پیدا کردیم کار هم پیدا کرد ...

اميدوارم موفق باشيد

من كمى تحقيق كردم موضوع اينه كه مهد هاى زيادى هستن كه بين الملى هستن شعبه هاى زيادى تو استانبول دارن كه قطعا نزديك خونه ميتونيد يه شعبه پيدا كنيد 

همينطور مهد هاى معروف ديگه 

بهتره قبل از رفتن يه اطلاعات كلى داشته باشيد كه اونجا بدونيد دنبال چى بگردييد

توى يه ناحيه كوچيك كه من سرچ كردم ٣٦ تا مهدكودك بود كه پياده حداكثر ده دقيقه فاصله داره 

الان يكى از دوستاى من مهد انگليسى گذاشته پسرش رو با ماهى ٢ ميليون كه به نظر من خيلى زياده 

اميدوارم موفق باشيد من كمى تحقيق كردم موضوع اينه كه مهد هاى زيادى هستن كه بين الملى هستن شعبه هاى ز ...

اره عزیزم درست میگی اما من دوستم اونجاس ده ساله اونجا زندگی میکنه البته الان رفته انگلیس اما ما که بریم استانبول میاد کارامونو میکنه و باز میره واسه همین من پیگیرش نیستم گفته شما فقط پول داشته باشین من همه کاراتونو ok میکنم واس همین من پیگیرش نیستم.....شوهرم پیگیره.....

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

راستش ما میخواستیم بریم انتالیا یا ازمیر اما اونجاها خیلی گرونیه اخه توریستیه مشاوره ی اقامت گفت بهترین جا استامبوله....