2777
2789

حالم از خودم بهم میخوره 

ثبات شخصیتی ندارم 

هدف ندارم 

زندگیم برنامه ریزی نداره 

البته از ۶ صبح میرم سرکار تا ۴ سرکارم دیگه به برنامه ریزی نمیرسم ...

و جلوی هر کدوم از دوستام شخصیتم فرق میکنه 

زن هزار چهره منم 

واقعا نمیدونم از زندگی چی میخوام 

سردرگم ترییییییییییینم 

انقد روح و روانم بهم ریخته ست که هر روز یه شخصیت دارم در این حد مزخرف شدم 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

عزیزم چرا به خودت توهین میکنی

شما یه دختر دوست داشتنی هستی که به خاطر شرایط زندگی، فرهنگی و مجازی و... دچار دوگانگی شدی

الان باید یه مدت فکر کنی و بنویسی، یادداشت برداری کنی، راجع به ابهامات بخونی تا به یه جمع بندی برسی، آدم ایجاد هزار چهره هست دیگه ، هم شیطان درونش دا ه ، هم فرشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا به خودت توهین میکنیشما یه دختر دوست داشتنی هستی که به خاطر شرایط زندگی، فرهنگی و مجازی و.. ...

خیلی تحت فشارم 

زمان برای زندگی کم میارم 

هیشکی درکم نمیکنه 

خودمم کاری از دستم برنمیاد البته میاد ولی توان روحیشو ندارم 

خیلی ذهنم بهم ربخته ست 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹